Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Tatlıses

fede

Öne çıkan mesajlar

kim ne derse desin , turkiyeye bir ibo daha gelmeyecek ayni bir sezen gelmeyecegi gibi ;)

kisiligine filan yorum yapmiyorum , sesi ve sarkilarini tartismak anlamsiz.

98 da ankarada bir aile dostumuzun dugununde enstrumansiz

niluferden hani deniz gozlerin nerde yi soylemisti , o gun demistim bu adam bitirmis diye heuhe[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben su an dinliyorum valla, su anki playlistim Opeth, Dissection, Sunterra ve Ibrahim Tatlises'ten olsuyor :)
Ama adamdan kisilik olarak nefret ediyorum, o ayri.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Ekim 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz bir sesi var ama Müslüm Gürses dışında araabeskçi tanımam. Zaten rockçıyım onlarla işim olmaz :) Ayrıca mafyadır ve "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık" diyerek oraya asla kabul edilmeyeceğini gösteren adam. Başka okullarda okuyan Urfalılar yok mu yani. İlle Oxford, aşağısı kurtarmıyo beyefendiyi :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

ieeaaaramammm
genç ve saf bir delikanlıyken daha iyiymiş, eski filmleri falan buram buram saf anadolu çocuğu kokuyo. aslında çok sağlam bir tez konusu olabilir. büyüdükçe magandalaştı, mafyalaştı. ama sesini de tartışmanın lüzumu yok, gerçekten çok güçlü.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...