fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence sezen aksudan sonraki en iyi ses bence. kişiliğinden bahsetmiyorum yalnız ve şarkıları beni çok etkiliyor[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kendisinden de şarkılarından da filmlerinden de nefret ediyorum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kim ne derse desin , turkiyeye bir ibo daha gelmeyecek ayni bir sezen gelmeyecegi gibi ;) kisiligine filan yorum yapmiyorum , sesi ve sarkilarini tartismak anlamsiz. 98 da ankarada bir aile dostumuzun dugununde enstrumansiz niluferden hani deniz gozlerin nerde yi soylemisti , o gun demistim bu adam bitirmis diye heuhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 NEFES ÇEK![signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Lopeth, 07 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: kendisinden de şarkılarından da filmlerinden de nefret ediyorum +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben su an dinliyorum valla, su anki playlistim Opeth, Dissection, Sunterra ve Ibrahim Tatlises'ten olsuyor :) Ama adamdan kisilik olarak nefret ediyorum, o ayri.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Ekim 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 salla derim.. (yorumum)[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kendisi Türkiye'nin en iyi seslerinden biri(belki de en iyisi)dir Arabesk kültürünün içinde yer almasa kendisini Paris Operasında bile görebilirdik. O yüzden Türkiye için büyük bir ses değil de büyük bir kayıp olarak görüyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İnanılmaz bir sesi var ama Müslüm Gürses dışında araabeskçi tanımam. Zaten rockçıyım onlarla işim olmaz :) Ayrıca mafyadır ve "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık" diyerek oraya asla kabul edilmeyeceğini gösteren adam. Başka okullarda okuyan Urfalılar yok mu yani. İlle Oxford, aşağısı kurtarmıyo beyefendiyi :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çok güzel söylüyor1!!!!!111[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kişiliğiyle ilgili değil zaten dediklerim. çok güzel yorumluyo. hissettiriyo şarkıyı.[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ieeaaaramammm genç ve saf bir delikanlıyken daha iyiymiş, eski filmleri falan buram buram saf anadolu çocuğu kokuyo. aslında çok sağlam bir tez konusu olabilir. büyüdükçe magandalaştı, mafyalaştı. ama sesini de tartışmanın lüzumu yok, gerçekten çok güçlü.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Lopeth, 07 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: kendisinden de şarkılarından da filmlerinden de nefret ediyorum [signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sesinin guclu oldugu gibi sahnesi de cok iyi..adami harbiden eglendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ben her gece sarhosum...[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kisiligini geri plana atarsak sesi gercekten de etkileyicidir...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İbrahim Tatlıses Sesinide, parçalarınıda seviyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ibo ölmesin.hep yaşasın aşk adama içirio.aşk varsa ibo kesinlikle vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar