faki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 server: Burning legion char name: callawey lvl 58 human mage mevcut talent treeyi yazmama gerek yok çünkü hiç resetlenmedi, beyenmesseniz rahatlıkla resetleyebilirsiniz. lvl 59 a 50k xp var ve 305 bin rested xp mevcut. uzun zamandır oyuna girmediğim için rank 2 ye düşmüş karakter. 316 gold nakit para ve 60-70 gold değerinde itemde çantalarımda var. almak isteyenler bana akıllarındaki fiyat ile birlikte [email protected] adresinden ulaşabilir.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com wow.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 peki[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yukarıya ekleyemeyi unuttum 300 tailor 280 enchanting 300 first aid[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com wow.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 pazar alanında daha çabuk cevap bulursun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 peki falan dedimde bayaga iyi char niye satmak istiyorsun baydın herhalde[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: CusTodeM, 25 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki: peki falan dedimde bayaga iyi char niye satmak istiyorsun baydın herhalde baymak değil aslında wow gerçekten çok zevkli bir oyun ama hayatımı düzene sokmam lazım :D başka bir oyunda oynamayı düşünmüyorum bundan sonra. Hiç oynamayacağım içinde elimde öle duracağına bari satayım.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com wow.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sebep BL olabilirmi?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yazmış adam sebebini zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yokmu alan :D[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com wow.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 para şartmı yav bilgsyr parçası fln lazımmı ? hem zaten cd de yok bu aralar hiç biyerde alıcakken charıyla birlkte alsak en azından zorluk çekmem [signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum [Bu mesaj zepan tarafından 02 Ekim 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 wow dan da baydın galiba callawey,bu arada nasılsın?[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar