melun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hayır, bu sefer yazdığım bişeyi paylaşmıyorum. bu sefer sizden bi konuda yardım istiyorum. okulda aralık ayında çıkarmayı planladığımız edebiyat dergisine tema olarak "göz teması"nı seçtik. bu şu anlama geliyor: derginin bir köşesinde "göz imgesi" üzerinde yoğunlaşacağız, yazılar göz çağrışımlı ya da içerikli olacak. bir de dedik ki, göz imgesini sıklıkla kullanan şair ya da yazarları da ele alalım. eğer aklınıza gelen isimler varsa lütfen bu konu başlığı altında bunları tartışalım, kurcalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok güzel olmuş, ellerine sağlık. bazı yerlerde akıcılığı kaybetse de sonu çok etkileyici. :D neyse şaka bi yana, özellikle göz ile ilgilenen şair veya yazarlar var mı bilemiyorum, ancak "göz"le ilgili şiir ve yazılar bulunabilir. şiir antolojisinde fazıl hüsnü dağlarca'nın göz gece şiiri var. daha da araştırıcam.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bir süre önce 'gözlerle' ilgili bir yazı yazmıştım, umarım işinize yarar. http://forum.paticik.com/view.php?id=132618[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hu-hu bu konu güncel kalmalı. önemli. kusura bakmasın önüne atladıklarım, popülaritesine saldırdıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar