Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bezginlik

duende

Öne çıkan mesajlar

üzerimde inanilmaz bi bezginlik var hiçbisey yapasim yok azten ailem durmadan ders ders öss diye üstüme geliyo ama yatip soyle 5-6 ay uyumak istiyorum herseyden uzak kalmak biktim evimden odamdan etrafimdaki insanlardan degisiklige ihtiyacim var ama nerden baslayip ne yapacagimi bile bilmiyorum[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben mi geriden geliyorum sen mi uctun? oss için ah vah etmek için biraz erken değil mi? hani daha ekim ayındayız? daha dur:P asıl ailelerin işkenceleri ocak subattan sonra baslar(gecen seneden biliyorum) duzenli caliş yeterli caliş ve bi iki sınavda-ki zaten sen duzene girince sınav ortalamaların hop diye yukselicek- yuksek alinca onu soyle, rahat bırakırlar[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

öss seysi yazmiyorum burda sadece onu arti bi not oalrak kenara yazdm ailem uzerime geliyo diye ama üzerimde biseyler vardi bikac gundur ilk kez bugun olmadi bu ve yoklugunu cekiyorrum nedense ahh melankolimi bezginligimi geri istiyorum[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de üşengecim. Fazlasıyla. Karnım açsa, evde yemek yoksa bakkala kadar gidemem (evden 40-50 metre uzakta) aç aç uyurum. Ben de LGS'ye girerken o şekil olmuştum, ama orda az soru çözsem de girmiştim. ÖSS ayrı tabi. Yani üşengeçliği severim ben, mutluyum. TV falan izle. Sandalyenden kalkmadan Paticik'e takıl. En büyük eğlencem o zaten son günlerde :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 11 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
üzerimde inanilmaz bi bezginlik var hiçbisey yapasim yok azten ailem durmadan ders ders öss diye üstüme geliyo ama yatip soyle 5-6 ay uyumak istiyorum herseyden uzak kalmak biktim evimden odamdan etrafimdaki insanlardan degisiklige ihtiyacim var ama nerden baslayip ne yapacagimi bile bilmiyorum

hemen hemen aynı durumdayım. Hatta 3 aydır msn de "şöle mümkün olsada ejderhalar gibi uyusam" diye kullanıcı adı kullanıyorum (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...