Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hız yine hız (Ama kurtuldum artık)

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Ben hiç akıllanmıcam 99 senesinde hız dan dolayı irenç bir kaza geçirdim.4 takla attım sadece burnum kanadı kurtuldum.Allaha hala şükrederim.Beni hız yapmaya ne itio hala meçhul bir sürü sebep var anlıamıorum bu kadar beni değiştiren ne direksiyon başında ne hissediorum ne yapmak istiorum ne kanıtlamaya çalışıorum bilemiorum..

Kaza yaptığım gün dinlediğim şarkı bugün yine dinlemeye başladım aldım tekrar a durmadan dinliorum Ankaralı arkadaşlar bilir otoban dan gölbaşına bağlanan otoyolu ve yine oraya gidip hiz yapmak istedim tutamıorum kendimi müziğin belki etkisi belki yaşadıklarımın etkisi belki sorumluluklarımın etkisi yanımda arkadaşım vardı onun sorumluluğu vardı ve ben yinede hız yapmaya başladım.Hızımız 220 yavaşla artık demeye başladı arkadaş sonra bi anda dank etti durdum sağa çektim indim arabadan yere oturdum ve kendime gelmeye çalıştım.İlk olarak çıkarttım cd yi ve dışarı attım silkinmeye çalıştım bi gün kendime zarar vericem bu yüzden biliorum..

Bunu neden sizle paylaştım bilmiorum o anı düşünürken şimdi bile tedirgin oluorum trafikte böyle değilim çok normal çok düzenli giderim kontrollüyüm ama kendime zarar verebilirdim bu konuda çok ucuz atlatmıştım bugün yine o kötü duruma gelirken kendime engel olmaya çalıştım şükrediorum çok iyi arkadaşlarım var beni çok iyi anlayan..

Sizler daha belki yaşça benden gençsiniz benim sizlerden ricam kendinize zarar vericek şeyleri yapmayın zarar vericeini bile bile belki ben bunu bugün yendim bu konuda ama başka her türlü kötü şey için geçerli bu sizlerden rica ediorum...Ben bir kere ucuz atlattım belki bir şansım daha yok ama tekrarlamasam hiç tehlikem yok bu benim sorunum hallettim seviniorum.Arkanıza dönüp baktığınızda yanlışlarınızı görüp iyiki zamanında halletmişim diyorsanız ilerde ne mutlu size bize..

Gecenin bu vakti böyle saçma bi konu açtım bilemiorum ama Herşey Tamamen Kişisel!! :)

Sevgiler Pati Ahalisi..

P.S:Yaşımı sormayın üzülürüm :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeLDoM, 10 Ekim 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Ben genelde böyle hep boş yollarda başıma geldi trafikte daha yemkinli oluorum yarışlarda bir nevi trafik gibi olduğu için hiç kendime güvenemedim :)

ama korumalı arabalar da yarışıosun en azından.
bizim burda iyp(izmir yarış pisti) de.murat 124 cup var :D mesela onun gibi bişi bulsan?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin doğrusu bunu kendimde yapıcak güveni bulamıorum red dediğinde haklsın bunu yapan abilerimiz de var mesela kendisi palio cup ta yarışıo sponsor u bile var ama ben yarışçı değilim olamam bilmiorum o ayrı bi yetenek :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FesTivaL, 10 Ekim 2005 06:06 tarihinde demiş ki:
4 taklaya iyi yıtmışsın.Bence yapman gereken birşeyler var senin.Ölmediğine göre.İnşallah yapman gerekeni yapıyorsundur.Hayırlı sevablar :)

Tabiki hele ilk kazadan sonra ona çok dikkateder oldum hakedenlere her türlüsü yapmaya çalışıorum :) saol hatırlattığın içinde :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim ben zaten "Smack My Bitch Up" albümünü sana vererek hata yaptım ben biliyorum senin naapcanı hehehe :)

Canım benim dikkat et olm bide görüşelim artık askerden geldin geleli yüzünü göremedik iki adım ötede oturuyon :P[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...