OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yeni pach cıktı yuklemeyın server kabul etmıyor duyrulur arkadaslar server yayınlamıs ama kullanılmıyor bılgınıze[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 launcher dan gelmesini bekleyin en garanti yolu[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şimdi bekledım ama gelmedı patch fln .. ??[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gelmıyor upgrade sıtesınden ındırdık fakat callısmıyor haberınız ola[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Launcher den gelmio sanırım daha gelmedi patch
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kaç mb? ona göre deniek :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya işte launcherdan geldiği zmn indirirsiniz[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 launcherdan çekmio ama ftp de war ? interesting...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1.2mb fln[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1.2mb bence küçük bi patch neleri kapsadığı hakkında bi bilgisi olan warsa paylaşsın bizimlede bi öğrenek bakalm :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya olm bekleyin launcherdan gelsin alla alla :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ftp://kedownload.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ kontrollerı bu sıteden yapabılırsınız 1.2 mb lık bır sıte ama yuklemeyın olur sıtede bır sorun cıkarsa burdan dırekt ındırırsınız[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 burdan kesin gelıyormu ?[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 buradan kesın gelıyor bız herzaman burdan ındırır ve yuklerız fakat bu pach daha ıslenmemıs suan yuklemeyın beyler sadece bılgınız olsun dıye yazdım sıteyı[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arklar şimdi denedım cypher 1 e tıkladım ama connecting diyor..bu patch yuzundenmı yoksa sadece bendemı sorun var???[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaslar suan yuklemeyın derım ben cıkmamıs daha haberınız olsun dıye nor dustum baglantına gelınce genel baglanma hatası olabılır[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet ftp serverdada var 1301 ama yükelemeyin bekleyin launcherdan gelmesini.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim...
Öne çıkan mesajlar