OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yeni pach cıktı yuklemeyın server kabul etmıyor duyrulur arkadaslar server yayınlamıs ama kullanılmıyor bılgınıze[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 launcher dan gelmesini bekleyin en garanti yolu[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 şimdi bekledım ama gelmedı patch fln .. ??[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gelmıyor upgrade sıtesınden ındırdık fakat callısmıyor haberınız ola[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Launcher den gelmio sanırım daha gelmedi patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kaç mb? ona göre deniek :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya işte launcherdan geldiği zmn indirirsiniz[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 launcherdan çekmio ama ftp de war ? interesting...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1.2mb fln[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1.2mb bence küçük bi patch neleri kapsadığı hakkında bi bilgisi olan warsa paylaşsın bizimlede bi öğrenek bakalm :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya olm bekleyin launcherdan gelsin alla alla :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ftp://kedownload.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ kontrollerı bu sıteden yapabılırsınız 1.2 mb lık bır sıte ama yuklemeyın olur sıtede bır sorun cıkarsa burdan dırekt ındırırsınız[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 burdan kesin gelıyormu ?[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 buradan kesın gelıyor bız herzaman burdan ındırır ve yuklerız fakat bu pach daha ıslenmemıs suan yuklemeyın beyler sadece bılgınız olsun dıye yazdım sıteyı[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arklar şimdi denedım cypher 1 e tıkladım ama connecting diyor..bu patch yuzundenmı yoksa sadece bendemı sorun var???[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaslar suan yuklemeyın derım ben cıkmamıs daha haberınız olsun dıye nor dustum baglantına gelınce genel baglanma hatası olabılır[signature][hline]ke herzaman tazmania net cafede oynanır symphony clanı tazmania net cafe clanıdır. xig serverda oynayanlar alt clan ıcın msj atsın noob kabul olmaz sınır vardır Nation : Karus Server : xigenon Level : 66 Chare : warrior Clan : Symphony Name : OrioN_ NP :123000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet ftp serverdada var 1301 ama yükelemeyin bekleyin launcherdan gelmesini.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar