Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 doğum tarihini bilmediğimiz bir charın şifresini nasıl alabiliriz acaba bilen varmı..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hacker gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 mail adresine gonderirsin pw yi..eger o char snn'se tabim yokda noobluk yapacaksan o bashka konu =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hayır ya benim charımın TD rihini unutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Rubens, 11 Ekim 2005 18:54 tarihinde demiş ki: hayır ya benim charımın TD rihini unutum. premium yoksa hiç heveslenme gerçi olsada bişe olmaz ya şu aralar :D :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 :P ne gülüyorsun ozaman :D:D:D charımın şifresine dikkat etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zartzurt, 11 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: benımde dt var hackledıler ıd yıde biliom sifre yi nasıl degistirebilirim bilen varmı valla yardım edene beramusta 5 gb verıcem :p millette kefal hemen atlar şimdi 5gb yi görünce senin üstündeki itemları toplasın diil gb silver çıkmaz zuhahahah[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ne 5 silver i 10k lık lar varya:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Cool1907, 11 Ekim 2005 19:05 tarihinde demiş ki: ne 5 silver i 10k lık lar varya:D:D tp parası işte :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 mirage dagger +1 vercem yada bir yol bulana hehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 mirage daggerlar yakında 5m e düser herkes satıo ee 3 nowalı adamlar harpy yaparsa böle olur:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Cool1907, 11 Ekim 2005 19:08 tarihinde demiş ki: mirage daggerlar yakında 5m e düser herkes satıo ee 3 nowalı adamlar harpy yaparsa böle olur:-) 3nova yetmio bide lwl 70 im diip clan istienler war :D (kafada o arada halan civciv duruo) :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sen onu hacker lara sor onlarda seni hacklesinler onlar sana bırakır artık bi teleport parası[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 adam nowaları ard arda atamıyor manası yetmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Town da oturuys civciv paso nowa atıo kafamıza ard arda mana basıo adam dio bunu atmak icin sırf ınt asıldım :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hiçbir hacker knight acoundu çalamaz bence seni tanıyan adam yapar başkası yapamaz.(benim görüşüm yapabilen yapsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zartzurt, 11 Ekim 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ister inanın ister inanmayın sifreyı almama yardım edene 5 gb ydı 9 gb oldu aq birazdaha konusursanız 15 yapıcam yeterki alım su charı ahauahuauuahhauuahuauhauhahuauhahuauhuhauauahuhauhahuauhauhauhahuauhauhauhauhauhauhaauh 5 i 9yaptı gb diil tabi gp (coin) :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 nie gülüyorsunki cokmu ezik bu zart zurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Rubens, 11 Ekim 2005 19:18 tarihinde demiş ki: nie gülüyorsunki cokmu ezik bu zart zurt? gelipte sorduğu soruya gülyom .. dt war id war şifreyi bulun dio :D birinin char ı bulmuştur belki şifresini istiodur bide gb wericem dio :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hehehe bende jeton daha yeni düştü anladım gerçekten ezikmiş hea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Harbiden bende simdi gördüm:lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tansiyonu yükseltmiyelim dostlarım valla murtaza abinin ayak seslerini duyuyorum :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 orasını bilemem kendi düşünsün biz efendi olalım dioruz ama sabır denen şey yok herhalde insalarda[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 murtaza abi gel gel yakınlaş şuraya topik kilitle varya bi basıver sana zahmet[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ne hoş muhabbetiniz var sizin öle :d[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar