Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilceler...

Horrible

Öne çıkan mesajlar

said:
tellos, 10 Ekim 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
aksil 5

anında kurutur eczaneye sor al bence

aksil 5 sivilceyi kurutuyo da,yuzu de kotu kurutuyo,gereginden fazla kullanirsan sivilceden cok daha kotu gozuken kizariklarla karsilasabilirsin..Boyle ilaclari ben de kullandim ama uzun vadede cozum urettiklerini soyleyemem..Ve de boyle ilaclari kullaniyosan cildini cok sik yikaman gerekiyo ki bu da tahrise neden oluyo..O yuzden su anda kendi uyguladigim,boyle ilaclardan daha da yararli ve uygulanis bicimi dolayisiyla hicbisekilde disari cikmanizi vs. engellemeyen su yontemi oneririm..Bi kap alin,kapakli,icine su koyun ve bolca sofra tuzunu boca edin..Her gun yatmadan yuzu tahris etmeyen pamukla yuzunuzu silin ve sabah uyandiginizda normal yuzunuzu yikayin..

Arkadasim senin sorununa gelince,bence senin sorunun sivilceden cok ozguven..Bir tedavi yolunu benimse,benim onerdiklerimi oku mesela,ve kendine bu kadar guvensiz yasama..Sivilcelerim cok felaket duruma hicbizaman gelmedi ama herzaman vardi,tek tuk de olsa..Ama sosyal yasamimda hep basarili oldum,kendine guven,cik disari, bu sorun pek cok insan da var..kabuguna cekilme sivilcem var diye..okula gitmemek fln sozkonusu olmamali..takma kafana
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 11 Ekim 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
said:
ronald, 11 Ekim 2005 06:42 tarihinde demiş ki:
Bi kap alin,kapakli,icine su koyun ve bolca sofra tuzunu boca edin..Her gun yatmadan yuzu tahris etmeyen pamukla yuzunuzu silin ve sabah uyandiginizda normal yuzunuzu yikayin..

emin misin?

valla ben de ise yaradi :D biliyorum garip duruyo sofra tuzu falan.. ama ben kefilim..
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelim bu yaşta ne yüz bakımı!!!

Yüzüne uygulanan tedavinin ters tepmesi çok normal(eğer arkadaşların dediği gibi yaş 15 ise). Yüzüne sürülen maske, krem veya herneyse, allerji yapmış olma ihtimali yüksek...

Sivilce tedavisi yada herbal tedavi adı altında maymuna döndürülen kızlar çok ve sen inan yine 3 5 leke ile iyi yırtmışsın. Cildinizin ilacı sudur, eğer fiziksel görünümünü aşırı derecede bozan birşey varsa da, bunu ergenliği tamamen atlattıktan sonra denemeni öneririm...

Sen yüz kızartıcı bir hata mı yaptın da, insan içine çıkmaktan çekiniyorsun hem! Bunu kendine kompleks haline getirme ve tez vakitte eski güzelliğine kavuşursun umarım...[signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

@Keyzar
daha öncede cilt bakımı yaptırdım,bnm yaşım için normal ztn cild bakımı (peeling)...Ama kadının hatasından dolayı böyle oldu :)
Neyse şimdi o kdr kötü diil,alıştım,hemde geçti bayaa.Acık özgüvenim geldi eheh :)
Bu arada
@overseer
sen yinede getir dvdleri ehueh :) yüzüm kötü olmasada izlerim ben ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...