Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet arkdaslar biras önce yazı gecti 2 saat icinde dupeler silinio:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valla içim çok rahat neden acaba :D[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 benim üstümden hiç birşey gitceni zannetmiorum çünkü bunlar bende şubattan beri var elixir zaten sağlam yerden geldi içim rahat[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Maradon inn hosstes silindi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 shauladan düşürdüğümüz i.b bile gitmişti bir keresinden biz dupe yamıoz ama sanırım scrllar dupe(tek mantık bu şekilde yürütebiliyorum)o da saçma gibi:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Cool1907, 11 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Maradon inn hosstes silindi :D inn hosstesı bile dupe yapmıslar yuh :P[signature][hline]Name:Tactless Server : Ares Lvl:4x np:6xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hangi server ?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 içi full dupe dolu dio işte daha ne desin :D ha in silinmiş onun için ha içindekiler :D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Jabba, 11 Ekim 2005 18:44 tarihinde demiş ki: hangi server ? ares[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Oyuna girmeye korkuom:D en son pazardan complete almıstım acep dupemi:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İyiki silenecek bir itemim yok ya :) bi chitin gob. :D onuda silerlerse g.m ın[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 temizlesinler oh oh :D serverdaki item sayısı azalır hiç olmazsa millet merchantın tamamına kekuri lycaon lobo fln diziodu ii oldu bu dupe wipe[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 32k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Aresde ii bi temizlik yapcakları belli:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bow dan şüpheleniyorum satıcm ben bunu :D[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bütün dupe itemler silinsin hele hele lycaon staffların gerçekten silinmesini istiyom bu ne ya app nin elinde bile lycaon var wood staff diyo millete siteden bi bakıosun adam lycaon +7 kullanıo[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dupelerin %70 i silinse bile bence cok ii.genelde wipe dan sonra bile bi cok dupe item kalior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bow u sattım :D[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yazılar filan geciomu banned filan valla girmieye korkuom keske almasaydım o complete yi :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 gecen gun sıze demıstım heseyımı bugun yakında gelcek dıye satıyodum. suan hiç bir degerlı esyam yok ustumde bile +1 fb var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dupe yaptiysan banlanmazsin..ama aldiysan banlanirsin :) yok yazi mazi gecmio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Marl0_on, 11 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: benim üstümden hiç birşey gitceni zannetmiorum çünkü bunlar bende şubattan beri var elixir zaten sağlam yerden geldi içim rahat Umarım daha öncede olduğu gibi kimse üzülmez boss dan lootlanan itemin silindiğine bir kaç kez şahit oldum çünkü.Wipelarda mantık aramak biraz saçma...[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sanırım diyorlar roc dan serverda 200 tane olsun dupe drop du siliyorlar 200 tane olana kadar şu scorpion shield ler 150m a düşmüş durumda en son +7 mirage sword 380m gördüm +6 ms 140 m^^[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ups bellugadan linete giderken kekurinin biri gitti :D[signature][hline]Elveda Kişisel Bölümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 silmek yerine engellemek için uğraşsalar. nolcak ki... bugün silinir yarın gene dupe yapılır.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 harbiden siliniyomu şuanda kafeden kimseden 1 coin bile silinmedi bizim adamlar ne silecektiye bekliyor nerdeyse hepsinin üstü dupe nedense benim öyle bi endişem yok :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar