TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 rıdvan şimdi ntvde değindi bu konuya normalde çok küfürlü konuşmam falan filan salladı nihah ümit kayıhandan özür dilerim dedi geçti[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gs ın yenmesi için dua etmiş , hiç yakıştıramadım rıdvana[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ben bi GS'li olarak FB'nin yenmesi için dua ediyorum avrupada. Türkiye'nin başarısı önemli...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 burda yine bazıları sidik yarışına girmiş alakası olmayan bi konuda.olay tromsö vs değil.Rıdvan dilmen kendi ağzıyla söylemiş işte.Şahsen ben lig tvde canlı yayında galatasaray gol yiyince sevinen bir adamın galatasaray maçlarını yorumlamasını istemiyorum.gitsin kendi takımının maçlarını yorumlasın yada başka programlarda galatasaray ile ilgili yorumlarını yapsın.Ben galatasaray maçını izlerken bu herifi dinlemek zorunda kalmak istemiyorum.ey digitürk duy sesimizi[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ... [Bu mesaj Bonjo tarafından 09 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bak rarebee sen konuşmalarınla zaten kavgayı başlatan kişi oldun.doğru düzgün konuşşsaydın ben o konulara girmezdim.çok tartışmak istiyosan msn e gel konuşalımm.[signature][hline]1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Of çok iyi lan lol.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ridvan da mulayim kilikli bir kufurbazmis demek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 galatasaray yenilirken üçlünün keyifli muhabbetinin nedeni heralde hiç birinin gsli olmaması.rıdvan fenerli, okay karacan ve musa çözen beşiktaşlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yabancı bir transfer heralde onlar da. Türk adamın böyle birşey yapabileceğini düşünemiyorum bile. cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah ulan ridvan disardan ne kadar efendi adam gorunuyordu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sormasi ayip tvde gordugun insanlarin yarisinin gercek yuzunu gorsen surda yerlerde yuvarlanir sekil cizersin kumda[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya arkadaslşar link hatalı mı bende çekmiyo.. gerçi daha önce dinlemiştim ama çekmek istiyorum..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar