Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rıdvan dilmen gs-tromso maci devre arasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rıdvan şimdi ntvde değindi bu konuya normalde çok küfürlü konuşmam falan filan salladı nihah ümit kayıhandan özür dilerim dedi geçti[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
Ben bi GS'li olarak FB'nin yenmesi için dua ediyorum avrupada. Türkiye'nin başarısı önemli...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
burda yine bazıları sidik yarışına girmiş alakası olmayan bi konuda.olay tromsö vs değil.Rıdvan dilmen kendi ağzıyla söylemiş işte.Şahsen ben lig tvde canlı yayında galatasaray gol yiyince sevinen bir adamın galatasaray maçlarını yorumlamasını istemiyorum.gitsin kendi takımının maçlarını yorumlasın yada başka programlarda galatasaray ile ilgili yorumlarını yapsın.Ben galatasaray maçını izlerken bu herifi dinlemek zorunda kalmak istemiyorum.ey digitürk duy sesimizi[signature][hline]
"Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur."
[b] Mustafa Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
bak rarebee sen konuşmalarınla zaten kavgayı başlatan kişi oldun.doğru düzgün konuşşsaydın ben o konulara girmezdim.çok tartışmak istiyosan msn e gel konuşalımm.[signature][hline]1907
Mesaj tarihi:
galatasaray yenilirken üçlünün keyifli muhabbetinin nedeni heralde hiç birinin gsli olmaması.rıdvan fenerli, okay karacan ve musa çözen beşiktaşlıdır
Mesaj tarihi:
Yabancı bir transfer heralde onlar da. Türk adamın böyle birşey yapabileceğini düşünemiyorum bile. cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
sormasi ayip tvde gordugun insanlarin yarisinin gercek yuzunu gorsen surda yerlerde yuvarlanir sekil cizersin kumda[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Mesaj tarihi:
ya arkadaslşar link hatalı mı bende çekmiyo.. gerçi daha önce dinlemiştim ama çekmek istiyorum..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
  • Yeni Oluştur...