December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 az önce eksisözlükte gördüğüm ve hemen indirip dinlediğim mp3.Dinlerken baya güldüm,rıdvanın futbol yorumculuğu iyiydi ama devre arasında daha iyi konuşuyormuş,ümit kayıhana da iyi laf soktu :) ,bu arada okay karacanın da gülmesi bitirdi beni eheh http://www.rotten.gen.tr/stuff/ridvan.mp3 muhabbet de şöyle gidiyor, --- spoiler --- musa çözen: hehehehe rıdvan dilmen: baba! musa abi... musa: he guzum? rıdvan: özledin mi bak, hakan sukur'u birinci dakika soyledim girmesi lazim diye. musa: aynen soyledin abi... bu gerizekali, girdi mi hep boyle dağıttı orayı rıdvan: biz ümit kayıhan gibi a...a koyim kelini görünce altan girsin demiyoruz musa: aynen öyle doğru ehahaha rıdvan: keh keh okay karacan: ıhıhıhıhı musa çözen: süper laf ya kelini görünce rıdvan dilmen: şimdi birisi çeker formasından birinin penaltı atarız a...a koyim okay: sabri geliyor hocam rıdvan: ulan ben gassarayı ilk defa eyvah dedim golü yerken biliyo musun baba okay: tarihe mi geçtin? rıdvan: valla eyvah dedim gassaray golü yerken rıdvan:yalnız gol olur birde bir, şak diye gol oldu anons ettin a...a koyim okay:reklam filmi gibi oldu di mi rıdvan:vallahi reklam filmi... elesin ya galatasaray, valla elesin okay:elesin tabi abi ya rıdvan:bundan sonra da bizde miymiş? okay:bizde bizde rıdvan:yapma ya okay: tabi canım rodvan: ayağımı s.....m ya kehkehkeh ... yayında mıyız ya nooldu? okay karacan:yine avea var mı, avea muhabbeti var mı? musa: sabri de oyuna sabri de oyuna girdi, birisi, 64 çıktı 64 kim? okay karacan:ergün çıktı musa:67'ymiş 67 okay karacan:ikinci 45 dakika başlamak üzere... --- spoiler ---[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity [Bu mesaj December_Flower tarafından 04 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] edit:küfürleri silmiştim de biri kaçmış pardon. [Bu mesaj December_Flower tarafından 04 Ekim 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj December_Flower tarafından 04 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 of abi şimdi dinledim açmak için gitdim topii benden önce açmışın. inanılmaz bişiy nasıl vercek bunun hesabını :D:D:D muahhahahahahahahhaa[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İçerdiği küfür çok fazla, küfürleri silebilirdin? Okumak gelmedi içimden gerçekten...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yazı süper de bi kaç tane küfür kaçırmışın sende bi editle istersen inanılmaz ya şimdi dinliyorum =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adam yazmamış ekşiden alınmış yazı ben de orda görmüştüm :D[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 "rıdvan: keh keh" geberdiim an[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 pardon da silmiştim bi kaçını bir tanesi kaçmış.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 loool[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ya adam gerçekten böyle bişey söylemiş olamaz. İyi akşamlar sansar tarzı bişey bu da.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ahahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 lol güzel[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Gerçekse hayatı biter, ki değildir. Saygı duyarım Rıdvan'a bir GS'li olarak.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yayında olmadıkları kısımda konusulmus bu niye hayatı bitsin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 daha nesi gerçek deil ya[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 düpedüz gerçek işte adam bayaa sövmüş etrafa herşey bi yana okay karacanın gülüşler bombaymış[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ciddi bir biçimde küfrediyor adam. Bence zor. Ortaya çıkarsa tarafsızlığı kalmamış olur. İlk kez GS gol yediğinde eyveh dedim ne demek ya. Türk değil misin sen? Alla allaaa...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 rıdvanın noolduunu bilmiomuyduk sanki hiç bişi olmaz rıdvanada[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hakan Şükür'e bariz hakaret var. Ayrıca Ümit Kayıhan'a da var gibi...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya dierleri farklı mı ki sanki.. şimdilik gülmeye bakın sonra tartışırız :D:D yarılıyorum kaç dkdır. *iptal*[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hakan şüküre deil orda hakan şükürün girmesine olumlu bakarak konuşuyo adam. geretse dio sanrım. ümit kayıhana hakaret yok argo belirtiyo senin benim gibi bi insan o da sonuçta :D "biz ümit kayıhan gibi a.k kelini görünce altan girsin demioruz" "hihihihihi" muahahhahaha[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 rıdvan: özledin mi bak, hakan sukur'u birinci dakika soyledim girmesi lazim diye. musa: aynen soyledin abi... bu gerizekali, girdi mi hep boyle dağıttı orayı Hakan Şükür'e gerizekalı demiş Musa Çözen[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: TRA_GS, 04 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: düpedüz gerçek işte adam bayaa sövmüş etrafa herşey bi yana okay karacanın gülüşler bombaymış ahah evet abi adamin gulusler rekor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Eheh süper kayıt.. "Ulan Rıdvan la beraber maç izlesek ...." dedim heheh[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: dasaaa, 04 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: Eheh süper kayıt.. "Ulan Rıdvan la beraber maç izlesek ...." dedim heheh +869469284[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 AHAHAHAHAH abi dinledikce guluyorum yalniz ya kelini gorunce ahaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar