dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ...Biri sizi kovalıyor ve çatıdan çatıya atlamanız gerekiyor... Başardınız ancak adam hala peşinizde ve yolun sonuna geldiniz galiba...Çatının kenarındasınız ve atlıyacak başka bir bina yok! Hayır, o da nesi? Aşağıda bir ağzı açık bir çöp kutusu var. İçine atladınız! Tam çıktınız, kurtuldum derkeeen... Üzgünüm dostum.. bugün senin günün değilmiş. Herifin ortağı seni yakaladı ve bagaja kapattı! Buradan çıkman lazım. Arabayı kenara parkettikleri bir anda dışarı çıkmayı başardın ve ormanın içlerine doğru kaçtın, ancak hava soğudu üzerinde çakmak vs yok.. Hava buz gibi, ateş yakmalısın... Efendim bu Worst-Case Scenarios isimli sitede bu ve bunun gibi tonla tutorial mevcut. Timsah ile güreşmekten tutun, Tornadodan kurtulmaya, kapı kırmaktan, uçak indirmeye ve hatta uzaylıların kaçırmasından kurtulmaya (UFO Abduction, güzel çeviremedim) kadar pek çok bilgi var. Pek eğlenceli bir site (zor durumda hayat kurtarabilir)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 09 Ekim 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla bende zor durumda bizim çatıdan çöp kutusuna nasıl atlayacağımı baya merak etmiştim çok iyi oldu bu[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hiç bilmediğimiz soru da hoca kalk tahtaya dediinde n e yapıcaz?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 en iyisi sıra arkadaşınla iletişimi iyi kur. biraz yaygara yaratsın cevapları sana soylemeye çalışsın hatta söylesin sonra kendi söylememiş gibi yapsın ancak hoca biraz sertse ölü taklidi yap.[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah bu site deliymiş hemen okuyup ezberliorum[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar