Molto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Oyunu yüklemek istediğimde "no proper installation of Rome Total War found setup will terminate" diyor ve kapanıyor. halbuki RTW yüklü bende ve oynayabiliyorum üstüne mod falan da kurmadım bilgisayarcıdan aldığım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Crack yaptıysan ondan olabilir.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 RTW'ye mi? BI'yi yükleyemiyorum çünkü o sorun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sorunun sebebini anladım, RTW bilgisayarımda yüklü olmasına rağmen yüklü değil gözüküyor fakat oyunu istediğim zaman oynayabiliyorum acaa neden böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 rtw için crack dosyası kullanmışsın o yüzden yüklü değil gibi görünüyor, exe'yi control ediyor sanırım rtw'nin save'lerini bir yere yedekleyip uninstall edip yeniden yüklersen ve crack'lemeden de barbarian invasion yüklersen hallolabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar