Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulum okulum güzel okulum :)

Masteis

Öne çıkan mesajlar

okulumuza bayılıyorum bi kaç olayı paylaşmak istedim.

Din hocası kuran-i kerim istemişti.Sınıftaki bi çocukta hocayla dalga geçerek"hocam abdest alıp gelelim mi" dedi ve hocanın cevabı "cenabetmisin lan şerefsiz" tabi sınıf geberiyor bu arada :D

birde şey var micro işlemciler dersindeyiz hocada çok kıyak 22-23 yaşlarında erkek hoca.Ne dersek anlayışla karşılıyor bizde arkada darbuka çalarız eğleniriz tabi her sınıfta olduğu gibi böyle bokunu çıkaran cinslerde mevcut tabi ki bizdede.Git sen ota b.ka alkış yap vs. hoca bi sinirlendi gitti buna cetvelle daldı sonrada "yazın şu a*ına kodumun kodlarını yeter be b*kunu çıkardınız" dedi tabi burda biraz kürtçe konuştu böyle türkçe karışım acayip birşey ama çok iyi bi hoca :D

bizim Nejla adlı hocamız var çok ünlüdür ki çok kıyak matematikçilerdendir.Geometri 1 görüyoruz işte hocanın bize geçtiği kıyak şu;
hepimiz sınavsız geçtik 100 alarak ama şöyle bir olay var,hoca bizi öss sınavlarına çalıştırıyor.Çıkacak soruları çözüyor anlatıyor yani özel ders verir gibi.çok iyi bir hocadır başımızın üstünde yeri var.Sorarsın nerde bu hoca ? Çeşme Ertan Anadolu Meslek lisesi'nde.

Gene din dersindeyiz , birisi sıranın üstüne ya*ak ve a* çizmiş.Dincimizde çok sakin böyle hiç sinirlenmez komedi adam paso espri yapar ve gelen cevap ama çok normal "şey çocuğum birisi oraya annesinin babasının resmini çizmişte sen git bi o sırayı idareye götürde yenisini kap gel".Yıkılmıştık ya :D

jöle sürmek yasak normalde fakat bizde uyarı yerine direk rezil etme var :D biriside ne yapmış jöleyimi kafasına sürmüş yoksa direk cilamı atmış belli değil.Müdür yardımcısıda sırıtarak "lan cilalı ibo ne lan o saç fırça gibi" ama bir söyleyiş var zaten adamın tipte kayık yatıyoruz biz yerlerde[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi okulumu anlatmiyim da. Kardeşimin okuldaki kuralları filan duydum, korktum lan. Adam saçı jöleli olarak okula geleni, yakası açık dolaşanı, kravatı gevşek olanı, ceketinin önü açık olanı .. Bunun gibi bir sürü disiplinsizliği yapanı direk, sorgusuz sualsiz okuldan atıyomuş. Evet yanlış duymadınız. Lise çağındaki çocuğu direk olarak okuldan atıyo. Kardeşim askeri liseye benzetiyo. Anlatıyo bana. Öldüm gülmekten. Bir o kadar da şok oldum =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe, bizim okulda kıyafet serbestti, kızlar pantolon giyordu,kumas kasiyer pantolonu değil, siyah kot, kadife vs. sac,toka jole vs karısan yoktu, gomlek yakası gibi bi sorun kravat gibi bir problem olamazdı cunku onları giyen yoktu, koyu renk(desenli olabiliyordu) bi tshirt altına da erkekler okul pantolonu kızlar kadife pant. yallah:D cok anlayıslı ogretmenlerimiz vardi(1 yada 2 istisna vardır, o kadar kusur da bırakın olsun:P) mezun olmasaydım keşke :([signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...