Buzi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ne alakası var demeyin bizim Antalyada dolmuşlar Patinac da yapiyor yani. Dolmuş forevır.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 selam, amerikanların bir tek eskilerinden 1959 cadillac eldorado convertible'a hayranım. diğerlerini sevmem ama onun duruşu bile bir başka. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Magirus motorlu bi TOE var bende. Her sabah ilçeye servis çekiyorum bizim köyden. Her çarşamba'da pazara vilayete götürüyorum. işler kesat, magirus vasat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 mercedes vito deli oluyorum bu araca en büyük hayalim böle bişi alip modifiye etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar