deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Öncelikle dürümü 1 değil 1.5 porsiyon söylüyoruz.Adama getiriyor dürümü... Hiç bir şey bilmiyormuş gibi "ne kadar abi?" diyoruz.Halbuki telde sipariş alan adama sorduk... (misal) "12 lira" diyor.Halbuki 1 porsiyon 10 lire 1.5 olduğu için 15 lira.Hiç bir şey bilmiyormuş gibi 12 lira birde 0.5 lira bahşiş veriyoruz. Adam motoruna suratında bir gülümseme ile biniyor."Nasıl kazıkladım bi de bahşiş verdi salak" diyor.Ve dükkana gidip 10 lira veriyor.Patron "het höt kescem maaşından" diyor. Tabii sizi aramak gibi bir lüksleri de olmaz çünkü sen hem müşteriyi kazıklamaya çalışıyorsun hem de eksik almışız diyceksin :) Müşteri bi daha sana gelir mi?? Test edildi onaylandı ;) Ava giden avlanırmış değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dürümü getiren adam fiyatı ve porsiyonu bilmeyecek mi 2. olarak, 10 milyona dürüm aldıktan sonra yemişim 3-5 kuruşu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Dürüm 10 milyon? Orası neresi, fiyatlar çok yüksek.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ayrıca dürüme 10 lira vermeyi göze alacak kadar 'zenginsen', siparişi getiren garibanın 3-5 lirasına nasıl göz dikersin?[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi [Bu mesaj Mantar tarafından 03 Ekim 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ayrıca dürüm yiyecek kadar zayıf bi insansan neden dürüm yersinki? oha saçma oldu[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: deadwoll, 03 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:...sipariş alan adama sorduk... (misal) "12 lira" diyor.Halbuki 1 porsiyon 10 lire 1.5 olduğu için 15 lira.Hiç bir şey bilmiyo... [signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 . [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ekim 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Düz hesap olsun diye 10 lira dedim ya :) yoksa 10 lira verip dürüm yiyeni getirin döverim sonra da "10liraya dürüm yiyenler nasıl dövülür?" diye topic acarım. İkincisi demek ki bilmiyormuş kapıya gelen arkadaş :) deneyin belki sizinki de bilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kadıköyde süper mekan var 6,5 milyon dürüm ama yiyince nirvanaya ulaşıyosun[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dürümcü Memo' da 3 milyon baya da iyi :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 restırant var tırda dürüm yapıyo. Bide restaurent var tauren dürümü yapıyo[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Angelotti, 06 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: restırant var tırda dürüm yapıyo. Bide restaurent var tauren dürümü yapıyo hahaha yarıldık lan :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar