Dimble Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Herkese selamlar. Arkadaşımla bir araya gelip bir wow t-shirt ü yaptırmayı düşündük ve bu projeyi sonunda bugün gerçekleştirdik:) Önde "Blizzard" logosu; arkada ise "World of Warcraft" logosu var. Resimler burda: [spo2=baskı-arka][/spo] [spo1=baskı-ön][/spo] Fiyatı 25 ytl'dir. İlgilenenler bana pm atsın lütfen. Herkese iyi günler.[Bu mesaj Dimble tarafından 08 Ekim 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dimble tarafından 08 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dimble tarafından 08 Ekim 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evdemi yaptın ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 alınma ama cok kotu olmus[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Gerab, 09 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki: evdemi yaptın ? :) Evde yapsa daha ucuza satardı herhalde. :D[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: -Nae, 09 Ekim 2005 02:27 tarihinde demiş ki: alınma ama cok kotu olmus Arka baskıyı diyorsan resmi ben çektim flashdan öyle gözüküyor. Normalde çerçeve daha koyu. Profesyonel tasarımcı değiliz napalım :P[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 olmamıs =([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sağlık olsun :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dimble Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 zaten bizim satıp para kazanmak gibi bi amacımız yoktu, sizlerin beğenisine sunalım dedik:) beğenilmedi, sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 güzel bişi yapta alalım :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu kadar kişi beyenmemiş ben de çok kötü bişey bekledim sanırım, ondan kötü gelmedi. ama fiyat yüsek biraz sanırım.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 blizzard bulursa sizi.. bulmasın... :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dimble Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Solonor, 10 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: bu kadar kişi beyenmemiş ben de çok kötü bişey bekledim sanırım, ondan kötü gelmedi. ama fiyat yüsek biraz sanırım. zaten 21 milyona geldi, onu da 25 yaptık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar