Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Merhaba arkadaşlar.Değişik bodylerin bineklere nasıl bineceği hakkında bir bilginiz var mı?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Ayrıntılı yazamayacagım verdata.mul bulmalısın bu binilen dragon ve drakeler için www.dbsource.net te var bide bunların scriptleri var onlarıda indirmelisin ethereal drake flm die bulabilirsin ine www.dbsource.net ten ayrıca değişik yaratıklar flm bence hepsi gereksiz eger değişiklik istiyorsan 3d yap uo artık sarmamaya basladı yok 2d istiyorsan standart bırak ole harita yı editlemissiniz ne bilim sarmadı beni :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Yazdıklarınla sorum arasındaki alakayı göremedim.Bir daha okursan sevinirim.Ayrıca server hakkında bir bilgi istemedim sende.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Oy oy kızma hemen eleştiri kaldıramazmış herne ise ben sunu anlatmak istedim değişik body binekler derken mesela drake deilmi ? http://www.dbsource.net/Files/Animations/drake_bear.zip bunun içinde hem scriptler var hem verdata.mul patch i var. eger aradıgın bu deilse sorunu biraz daha iyi sor said: Drachai, 26 July 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaşlar.Değişik bodylerin bineklere nasıl bineceği hakkında bir bilginiz var mı?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi ole gözükmüyormu?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Biraz daha ayrıntılı yazayım Sorunum verdata editi değil o kolay burda gayet güzel açıklamışlar. Farklı body e sahip insanların Atlara nasıl binebileceği?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 arkadasım dıyorkı yanı orc horse e nasıl bıner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 evt şimdi çok anlaşılır bu konu hakkında bilgim yok yada binilemez bildigim için yok diyorum. hoş bir fikir lich ata binmiş come fight me dio kosuo peşinden :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bu arada sanırım diğer body lerin animasyonları içinde onorse modu yokyani binerse bile sadece at gözükür. yine mul edit olacak sanırım of playerlar cekecek 50 mb dosya gibi gözüküyor. :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bernde bu şekilde olmasını istemiyordum ama bunu isteyen çok fazla arkadaş var.Mecbur vermeliyim.Orcları bir şekilde ezik durumdan kurtarmalıyım.İtem falan ekledim.Ama yeterli gelmiyor.Tam olarak bilen bir arakadaş lütfen yardım etsin[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 vampire huma bu is le ilgileniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 orca anim falan eklemen gerekio sanırım ben bu kadarını biliorum ama huma ilgilenio olabilir.. syl de orc vardı cunku[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Sanırım bu olay olamıyacak.Onların bedenleri ile ata binemeyeceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ah be sevgili drachai bencede orclar bişey binemicekler sen baştan yazacam dedin ama olmucak bu iş ee son çare olarakta body deiştirmen kalıyo buda orc olmanın bi manasını bırakmaz napcaz en iisi vampirhuma ile irtibata geçip orcların hızını nasıl artırdığını rica et belki söler ama yinede orclar ezik kalır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Orclar her zaman ezik ırktır, bu yüzden hep grup halinde saldırırlar. Vericeğin avantajları iyi düşünmelisinki ırklar savaşlarda eşit olsun.[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar