Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body sorunu

Drachai

Öne çıkan mesajlar

Ayrıntılı yazamayacagım
verdata.mul bulmalısın bu binilen dragon ve drakeler için www.dbsource.net te var
bide bunların scriptleri var onlarıda indirmelisin ethereal drake flm die bulabilirsin ine www.dbsource.net ten

ayrıca değişik yaratıklar flm

bence hepsi gereksiz eger değişiklik istiyorsan 3d yap uo artık sarmamaya basladı yok 2d istiyorsan standart bırak ole harita yı editlemissiniz ne bilim sarmadı beni :)[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Oy oy kızma hemen eleştiri kaldıramazmış herne ise ben sunu anlatmak istedim değişik body binekler derken mesela drake deilmi ?

http://www.dbsource.net/Files/Animations/drake_bear.zip

bunun içinde hem scriptler var hem verdata.mul patch i var.

eger aradıgın bu deilse sorunu biraz daha iyi sor
said:
Drachai, 26 July 2003 22:35 tarihinde demiş ki:
Merhaba arkadaşlar.Değişik bodylerin bineklere nasıl bineceği hakkında bir bilginiz var mı?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi

ole gözükmüyormu?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Bernde bu şekilde olmasını istemiyordum ama bunu isteyen çok fazla arkadaş var.Mecbur vermeliyim.Orcları bir şekilde ezik durumdan kurtarmalıyım.İtem falan ekledim.Ama yeterli gelmiyor.Tam olarak bilen bir arakadaş lütfen yardım etsin[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi
Sosyal ağlarda paylaş

ah be sevgili drachai bencede orclar bişey binemicekler sen baştan yazacam dedin ama olmucak bu iş ee son çare olarakta body deiştirmen kalıyo buda orc olmanın bi manasını bırakmaz napcaz en iisi vampirhuma ile irtibata geçip orcların hızını nasıl artırdığını rica et belki söler ama yinede orclar ezik kalır hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...