Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil yardim[Allah Bill Gatesi bildigi gibi yapsin]

duende

Öne çıkan mesajlar

buyuk bi mallik yaptm yaklasik 30 kisiye (babamin isi için) msj attim ve mailimiz sudur derken
[email protected] yazcagima [email protected] yazdm sorunu cozmek için hotmaildan mail almak aklima geldi ama alamiyorum sayfa acilmiyo ne yapmam gerekiyo alabilcegim www.hotmail.com haricinde bi site yokmu yardim lazm cok acil[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Nerf bill gates !!!11[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucanadam, 09 Ekim 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
ben sizin maili hotmailden almayı denedim kullanımdaymış, xxx(sizin mail)@hotmail.com a olayı anlat ona gelen mailleri sana göndermesini iste

Öeh yok artık daha neler :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yani o maili kullanan biri varsa bile ona gelecek mailleri sahibinden istemek son seçenek olur bence. O maili alan adamın da mailini kullandıgını bilmek lazım bi de. Ya kullanmıyosa. Bi de iş ile ilgili tüm mailler 3. bir kişi tarafından sana ulastırılacak. Kotu olur ya. Adam da "bana ne kardesim dogru yazsaydın onla mı ugrasacam ben simdi" diyebilir hani :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

oturdum herkese daha once gonderdigim gondermedigim herkese msj attim bikac saat boyunca sonuc olarak 3-5 kisi geri dondu daha fazlada geri donen olucak ablamin bikac saat ayirip bulamadigi biseyi ben buldugum için bu is olursa güzel bi para alir hepinizi bulusmaya gotururum (benden:))[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...