duende Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 buyuk bi mallik yaptm yaklasik 30 kisiye (babamin isi için) msj attim ve mailimiz sudur derken [email protected] yazcagima [email protected] yazdm sorunu cozmek için hotmaildan mail almak aklima geldi ama alamiyorum sayfa acilmiyo ne yapmam gerekiyo alabilcegim www.hotmail.com haricinde bi site yokmu yardim lazm cok acil[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 30 kişiye bir daha mail at: DÜZELTME: mail adresi xxxx.xxx dir vs vs[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yanlis anlasilma olmasin hotmail.com aciliyo kaydol ikonu calismiyo[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hotmail i Firefox kullanarak açmayı dene. büyük ihtimalle bilgisayarında sp2 yüklü değil ondan açılmıyor hotmail. http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win&lang=tr-TR edit: bilmiyorum o zaman. düzelir herhalde, bekle. [Bu mesaj Logi tarafından 09 Ekim 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 o olmadı birde şunu dene https://login.passport.net/ppsecure/uisecure.srf?lc=1033&id=10[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bende de internet explorer ile açılmadı kaydol sayfası. firefox ile açılıyor. firefox ile dene sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bill Gates'in suçu ne ya? Bu saatte mail atarsan suçu kendinde araman lazım biraz :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Nerf bill gates !!!11[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben sizin maili hotmailden almayı denedim kullanımdaymış, xxx(sizin mail)@hotmail.com a olayı anlat ona gelen mailleri sana göndermesini iste[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şaka dimi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: ucanadam, 09 Ekim 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ben sizin maili hotmailden almayı denedim kullanımdaymış, xxx(sizin mail)@hotmail.com a olayı anlat ona gelen mailleri sana göndermesini iste Öeh yok artık daha neler :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hayır arkadaşın mailini biliyorum, xxx in onların maili olduğunu sanmadım tabii ki :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Dynun, 09 Ekim 2005 01:33 tarihinde demiş ki: 30 kişiye bir daha mail at: DÜZELTME: mail adresi xxxx.xxx dir vs vs başkasıyla muhatap olmaktansa bu çok daha mantıklı gibi ...[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 30 kişinin mailini bilmiyormuş kayıtlı değilmiş.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hayır yani o maili kullanan biri varsa bile ona gelecek mailleri sahibinden istemek son seçenek olur bence. O maili alan adamın da mailini kullandıgını bilmek lazım bi de. Ya kullanmıyosa. Bi de iş ile ilgili tüm mailler 3. bir kişi tarafından sana ulastırılacak. Kotu olur ya. Adam da "bana ne kardesim dogru yazsaydın onla mı ugrasacam ben simdi" diyebilir hani :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sanirim o maili babama zamaninda ben almistim simdi ugrastim sifreyide soruyuda bulamadim 30 kisiyi kasip bulup mail atcam artik butun gece onlara mail atcam[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 o zaman birisi hacklesin maili sana söylesin yeni şifreyi.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kaydol tuşuna bastıktan takriben 10 dakika sonra kayıt sayfası açılıyor. Microsoft iletişimde hız tanımıyor :D.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sent-mail klasöründe durmuyor mudur gönderdiğin e-mail ?[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aklıma bir fikir daha geldi gönderdiğin kişilerden herhangi birinin mailini hatırlarsan onunla konuş o mailde bütün kişilerin maili yazıyordur.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 oturdum herkese daha once gonderdigim gondermedigim herkese msj attim bikac saat boyunca sonuc olarak 3-5 kisi geri dondu daha fazlada geri donen olucak ablamin bikac saat ayirip bulamadigi biseyi ben buldugum için bu is olursa güzel bi para alir hepinizi bulusmaya gotururum (benden:))[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pizza pls[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar