mastermage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 beyler pepelekten idirdiğim scripti sphere/scripts e atıroum ON=@DCLICK DIALOG d_skill_blacksmithing return 1 sonra smiths hammerin olduğu yere bunu atıyorum kaydedip resync cekiyorum ama işlemio yanlısım nerede ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden.
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Blacksmithing menüsünün işleyişi biraz daha farklı sanırım. Çünkü o sana indirdiğim menüde (daha şimdi baktım) her ingota ayrı menü hazırlanmış.Üzgünüm ben yardım edemem :([hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits
Shekwan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Smith's hammer için ben de bunu yapmıştım fakat çalıştı. Yalnız mastermage senin orada yazdığın gibi değil şu şekilde yapman gerekli: ON=@TARGON_ITEM IF ( == t_anvil ) dialog d_blacksmith RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Anvil'e tiklamalisiniz. return 0 ENDIF Yani burda smiths hammer'a tıkladığında bir targetlama işareti çıkıyor. Bu işareti Anvile targetlarsanız menü açılır.
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 O zaman dahada kolayı var. ON=@TARGON_ITEM IF ( == t_ingot) dialog d_blacksmith RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Ingot'a tiklamalisiniz. return 0[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits
salvatore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya olay menu acılmasıyla bıtmıyokı ben menuyu ayarladım fakat hıc bır ıtemı yamıyor menu eksık yaptıgım ne var sızce?
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 16 Şubat 2003 12:28 tarihinde demiş ki: dialog d_blacksmith src.dialog d_blacksmith olacak..[hline]ICQ: 4435695
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: TaZmAnYaK, 19 Şubat 2003 16:14 tarihinde demiş ki: said: Shock_The_Bizkit, 16 Şubat 2003 12:28 tarihinde demiş ki: dialog d_blacksmith src.dialog d_blacksmith olacak..[hline]ICQ: 4435695 dialog d_blacksmith kullansada olur, farketmez yani.[hline] You make worlds, we destroy them.
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 kisaca ikiside ayni i$lemi gorur.[hline]You make worlds, we destroy them.
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 blacksmith tek menu değil anvil ile acamazsın... ikinci olarak sphereore.scp dosayasından ingotlari bul vew orada on@dclick dialog d_skill_blacksmith_iron ( vs......) return 1 bu şekilde yaparsın fakat bi bug olusuyor o da smith hammer ihtiyac duymuyor bunun içinde if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde elinde olmadan yapıyor eger buraya bi care bulursanız bana da gonderin :p
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: s_sinan, 20 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: blacksmith tek menu değil anvil ile acamazsın... ikinci olarak sphereore.scp dosayasından ingotlari bul vew orada on@dclick dialog d_skill_blacksmith_iron ( vs......) return 1 bu şekilde yaparsın fakat bi bug olusuyor o da smith hammer ihtiyac duymuyor bunun içinde if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde elinde olmadan yapıyor eger buraya bi care bulursanız bana da gonderin :p Ben bu bilgiyi nerde yazmıştım? Neyse..[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 20 Şubat 2003 21:00 tarihinde demiş ki: said: s_sinan, 20 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: blacksmith tek menu değil anvil ile acamazsın... ikinci olarak sphereore.scp dosayasından ingotlari bul vew orada on@dclick dialog d_skill_blacksmith_iron ( vs......) return 1 bu şekilde yaparsın fakat bi bug olusuyor o da smith hammer ihtiyac duymuyor bunun içinde if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde elinde olmadan yapıyor eger buraya bi care bulursanız bana da gonderin :p Ben bu bilgiyi nerde yazmıştım? Neyse..[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits hoca kendine gell sen benin trend ime yazmıstın "if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde " bu kısımı sadece bunu da zaten biliyorum ben benim asıl amacım hammer ele alınmasıydı bu tamamen kendim yaptıgım bi olay sphereore den yaptıgım yontem
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 şimdi sen anlamazsında "if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde " sen bunu yazmadın if ile hammer cantada test edilmesini
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yazdım. src.restests diye hatta.Ama hammr id'i şimdi aklıma gelmiyor.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits
TeMpTaTioN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bence fark ediyo abi onu ON=@CLICK SRC.DIALOG d_skill_blacksmith(veya dialog neyse) RETURN 1 Yap sen...
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bence farketmiyo, en azından şimdiye kadar farkettiğini görmedim.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits
Öne çıkan mesajlar