mastermage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 beyler pepelekten idirdiğim scripti sphere/scripts e atıroum ON=@DCLICK DIALOG d_skill_blacksmithing return 1 sonra smiths hammerin olduğu yere bunu atıyorum kaydedip resync cekiyorum ama işlemio yanlısım nerede ?[hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Blacksmithing menüsünün işleyişi biraz daha farklı sanırım. Çünkü o sana indirdiğim menüde (daha şimdi baktım) her ingota ayrı menü hazırlanmış.Üzgünüm ben yardım edemem :([hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shekwan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Smith's hammer için ben de bunu yapmıştım fakat çalıştı. Yalnız mastermage senin orada yazdığın gibi değil şu şekilde yapman gerekli: ON=@TARGON_ITEM IF ( == t_anvil ) dialog d_blacksmith RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Anvil'e tiklamalisiniz. return 0 ENDIF Yani burda smiths hammer'a tıkladığında bir targetlama işareti çıkıyor. Bu işareti Anvile targetlarsanız menü açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 O zaman dahada kolayı var. ON=@TARGON_ITEM IF ( == t_ingot) dialog d_blacksmith RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Ingot'a tiklamalisiniz. return 0[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya olay menu acılmasıyla bıtmıyokı ben menuyu ayarladım fakat hıc bır ıtemı yamıyor menu eksık yaptıgım ne var sızce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 16 Şubat 2003 12:28 tarihinde demiş ki: dialog d_blacksmith src.dialog d_blacksmith olacak..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: TaZmAnYaK, 19 Şubat 2003 16:14 tarihinde demiş ki: said: Shock_The_Bizkit, 16 Şubat 2003 12:28 tarihinde demiş ki: dialog d_blacksmith src.dialog d_blacksmith olacak..[hline]ICQ: 4435695 dialog d_blacksmith kullansada olur, farketmez yani.[hline] You make worlds, we destroy them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 kisaca ikiside ayni i$lemi gorur.[hline]You make worlds, we destroy them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 blacksmith tek menu değil anvil ile acamazsın... ikinci olarak sphereore.scp dosayasından ingotlari bul vew orada on@dclick dialog d_skill_blacksmith_iron ( vs......) return 1 bu şekilde yaparsın fakat bi bug olusuyor o da smith hammer ihtiyac duymuyor bunun içinde if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde elinde olmadan yapıyor eger buraya bi care bulursanız bana da gonderin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: s_sinan, 20 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: blacksmith tek menu değil anvil ile acamazsın... ikinci olarak sphereore.scp dosayasından ingotlari bul vew orada on@dclick dialog d_skill_blacksmith_iron ( vs......) return 1 bu şekilde yaparsın fakat bi bug olusuyor o da smith hammer ihtiyac duymuyor bunun içinde if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde elinde olmadan yapıyor eger buraya bi care bulursanız bana da gonderin :p Ben bu bilgiyi nerde yazmıştım? Neyse..[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 20 Şubat 2003 21:00 tarihinde demiş ki: said: s_sinan, 20 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: blacksmith tek menu değil anvil ile acamazsın... ikinci olarak sphereore.scp dosayasından ingotlari bul vew orada on@dclick dialog d_skill_blacksmith_iron ( vs......) return 1 bu şekilde yaparsın fakat bi bug olusuyor o da smith hammer ihtiyac duymuyor bunun içinde if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde elinde olmadan yapıyor eger buraya bi care bulursanız bana da gonderin :p Ben bu bilgiyi nerde yazmıştım? Neyse..[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits hoca kendine gell sen benin trend ime yazmıstın "if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde " bu kısımı sadece bunu da zaten biliyorum ben benim asıl amacım hammer ele alınmasıydı bu tamamen kendim yaptıgım bi olay sphereore den yaptıgım yontem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 şimdi sen anlamazsında "if dongusu yaparsın cantada kontrol eder fakat bu seferde " sen bunu yazmadın if ile hammer cantada test edilmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yazdım. src.restests diye hatta.Ama hammr id'i şimdi aklıma gelmiyor.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 i_hammer_smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeMpTaTioN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bence fark ediyo abi onu ON=@CLICK SRC.DIALOG d_skill_blacksmith(veya dialog neyse) RETURN 1 Yap sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bence farketmiyo, en azından şimdiye kadar farkettiğini görmedim.[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar