fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çoook yakından[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 lan!![signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Aha :D ilginç bi diyalog olmuş :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 esra :( esra demeyin bana ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: harbi kız göz koymuşmudur. çünkü ben de ona göz koydum muha[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bnecede göz koymuş ve kıskanıyor olabilir yada fazla takıntılı bir deli olabilir (bu kadar takıntılı olanını görmedim yada çok fazla esra dediğinden kafayı yemiş olabilir. ama ben isim ozürlü biri olarak birine yanlış isim söyleyince hep gülüp geçiyolar yanı bence daha çok göz koyma işi[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki: asexüel dedim çünkü korkuyorum artık kızlardan. ama aşk yaşamayı, birine karşılıksız bağlanmayı çok seviyorum, en güzel duygu bence o yüzden nolursa olsun aseksüel olmıcam dedim yani. mutlaka çok seveceğim birini bulurum di mi Gördüklerindendir korkun...Nedensiz değildir mutlaka.Kendime not:anlaşılmaz mıyım neyim???[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: fede, 08 Ekim 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: gellidus, 08 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Samimi bir kiza esma diye esra dedin diye msn den cikip telefonunu fln kapatiyorsa... bir iyi bir kotu haber. kotu haber= salak Iyi haber= sana goz koymus belli ;) harbi kız göz koymuşmudur. çünkü ben de ona göz koydum Daha fazla soze gerek yok bu benım tukendıgım noktadır =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 esma esra olamaz. çünkü mesela ben esra'yla çıktım.aynı zamanda esma'yla da çıkmış olsaydım esra beni öldürürdü , ama esma'nın da aynı kişi olduğunu bilemezdi ya da çaktırmazdı. anlatamıyorum...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 anlamadın mı ikinciyi kabul etmemiş. esra esma demenn önemli değil. kızın umutlarını yıkmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 :D ben bilmiodum bak bunu Bak sen benim yüzümden..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 r ve m harfleri de klavyede yakın değilki sıyıramazsın "ay elim kaymış" la... bilemicem alttan al biraz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bosver esmayi, esra ya yönel, ben yonelemedim siz yonelin , hayallah ya hayallah. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 00:20 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dur ya ortalığı karıştırıcaksın:) dynun demorahıyla fede esmasıyla çok daha mutlu bi couple emin ol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya artık tercihlerin sana kalmış da 1 kız için değmez(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar