BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet bir mühendis olarak ne yazıkki seçmeli dersim Sanat Tarihi ve bu dersle ilgili genel anlamda bilgi edinebileceğim site,kitap bilimum kaynak gösterebilcek bilir kişiler aranıyor :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kitap gosteririmde yerinden kaldiramiyorum, biraz kilolou kitap...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 mimar sinandaki bir kaç arkadaş yakında site açacaklar açılınca yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hmm hangi okul?? YTU ise ben sadece bir sınava ve bir finale giderek dersi geçtim.. Ve hiçbir dersine dahi girmedim :][signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu bölüm ya da dersle ilgili adam akıllı bi kitap bulamazsın. 2 senedir bu lanet olası bölümde bişiler yapmaya çalışıyorum, sorununun ne olduğunu söle yardımcı olmaya çalışiim. Bari sana bi faydam dokunsun :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 08 Ekim 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Türkçe kitap aramıyorsan iki tane söyleyebilirim sanırım. Bir tanesi özellikle baya iyi.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Nece olduğu farkmaz bana böyle en genelinden bi sanat tarihi kitabı lasım mağra resimlerinden başlayıp,antik çağa,ordan hümanist eserlerden fransız ihtilali zamanına uzansın genel bşi olsun.Bu arada okul anadolu üni.[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar