jankis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 off 17 ekime kadar indirimli demi. hrrr ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşlar bir kaç yerden duydum sizle paylaşayım enim olayımdedim Therion konseri iptal edilme ihtimali varmış adamlar ooze beyenmemişler bu yüzdende iptal edilme ihtimali varmış side duydunuzmu böle bi sölenti?[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya biletimiz yanmaz heralde ozmn dimi alırız parasını_
duende Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dream theaterda geri aldılar[signature][hline]kanitlayabilirim...
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 haggard kısa pantolonla gezerken Therion müzik yapıyodu.. Nickinin altında punkstar birincisi yazmasına şaşmamalı sanırım. Ben Sex pistols daha kısa pantolonla gezerken Greenday müzik yapıyodu dersem sende beni eleştirme olurmu[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Öne çıkan mesajlar