Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Abi amaç o değildi ki bence senaryo olarak süper zamandaydı. Biraz beyinleri çalışsaydı Jediliği koymazlardı.Olur nasıl olurdu uzun zaman oynamış,büyük işler çevirmiş herkes tarafından tanınan vs. vs. kısacası süper insanları yaparlardı Jedi. Gittiler temp kasın dediler 3 günde Jedi olundu.Cu'dekiler Jedilerin sayısı 397347328 kat daha arttı.Ne olacak o zaman ? Ben bile Jedi kasmaya başladım bayıp abi artık oyun öyle bir yere geldi ki daha doğrusu gelmiş ki Jedi değilsen oynama pozizyonunda. Bence Jedi Charlar Knight'in altında olanlar silinmeli.Tazminat verilebilir ama mesela Padawan Charına karşı ne istersin derler sayarsın verebileceklerini yanı aşıra kaçmayanları verirler. Gerçi 5 milyonun üstünde kayıtlı oyuncunun arasında zaten rahat bi 4 milyon Jedi vardır.Tek tek de bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hehe SWG'de "Order 66" pek işe yaramamış :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya bi sw oyunuysa (hele bi de online) mecbur koyacaksın jedi, yoksa bu kadar millet alırmıydı? herkesin amacı jedi olmak.. ben yolunu kolay/zor yap demiyorum kaçınılmazdı jediların bu kadar çoğalacağı (ne kadar zor yaparsan yap sonuçta bi yolu var) bunu düşünmeden şak die eps 4-5 arası yaptılar senaryoyu.. ortalıkta st ler dolaşması gerekirken hot pants giyen rodian jedilar, koca kafalı ithorian jedilar, kıllı kıllı wookie jedilar dolaşıo ha madem böyle oldu bari biraz aktif yap şu senaryoyu, öyle bi sistem getirki jedilar çıkamasın sokaklara.. mesela şehirlere guardian falan dik (st mt ne olursa artık) jedi gördümü dalan falan... hala cantinalarda (eisley falan) non attackable st ler var konuşuolar boş boş "If you see jedi tell us" falan filan.. yanına git jedi olarak hiç bi tepki verdiği yok vader gelio bazen jedilar toplanıo etrafına hiç yaptığı bişey yok, jedi olarak gidip imperial themeparkı bile yapabiliosun (resmen o jedi halinle palpatine ile muhabbet edion!bi de pls go see vader falan dio lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 [spo1=HAYIRRR!]aman allahim ne yaptim ben rebeller teroristdir diyerek bir canavar yarattim kendimden utaniyorum[/spo] bu arada exar kun a laf yok her ne kadar bana göre gelmiş geçmiş en büyük sithsede zevkinden sith olmadi freedon mi ne öyle bi sith vardi adini unuttum şimdi onun mezarina keşif gezisine gittiginde ruhu onu(exar kunu) neredeyse öldürüyordu yaşamak için tek bir yolu var oda darkside a geçmekdi. Neyse isterseniz yeni bir tartışma konusu başlatim :) Luke'un babası aslında obi-wan mıs yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 order 66'yı karıştırsaydı clone trooperlar... "68 jedi 66 palpatine miydi lan?" diyaloğuna girselerdi.. neyse, fazla saptı. arkadaşa yardım edebilecek var mı?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Coldwind, 10 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: order 66'yı karıştırsaydı clone trooperlar... "68 jedi 66 palpatine miydi lan?" diyaloğuna girselerdi.. :)bnce o yardim edileck kisi bu zmn zarfında coktan jedi olmustur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Coldwind, 10 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: order 66'yı karıştırsaydı clone trooperlar... "68 jedi 66 palpatine miydi lan?" diyaloğuna girselerdi.. neyse, fazla saptı. arkadaşa yardım edebilecek var mı? uuu sozlukcu[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneofmany Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 agalar istanbul saatiyle 12:42 de download işlemlerim bitiyo bi char açıp başlıcam abilik ablalık yapıp yolgöstericek birileri varsa habr versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 one yanımızda başlayabilirsin ımp olarak :D Yeter lan bari bunu bize bırakın zaten az kişiyiz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=146246 oneofmany buraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar