SbNN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 İPod mini sipariş ettim bi tanıdığa Çinden de merak ediyorum.. Büyük ihtimalle daha ucuzdur ama.. Bir bilen varsa yardım lütfen ..!!!![signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ben İngiltereden 60gb Photo'sunu 400 euro'ya getirttim.Ama uzak doğu öyle değil.Hele Hong Kong..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 daha pahalı bile olabilir.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Çin huh?? Aman dikkat et I-POD yerine I-PQD falan gelmesin[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nie siparis ettinki istanbulda satilio heryerde nano mu diosun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mini alma, 4gblık ipod olsun diypsan nano al.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben hala niye cin onu merak ediyorum. neden cin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çin malı kötüdür :)[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: dasaaa, 29 Eylül 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Çin huh?? Aman dikkat et I-POD yerine I-PQD falan gelmesin haaarika bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben teknosadan aldım 12ay x 35 ytl[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 teknosadan boş cd bile almam[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hong kongta ne kadardır acep? babam gidecekte bir ara, çok ucuzsa aldırayım diyorum. çin içinse güven olmaz diyim. çin malları genelde kalitesiz oluyor o bakımdan.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 honkongdan 2 yıl önce i podumu 400 dolara almıstım (20gb) ve o sıralarda turkiyede 600 avro muydu neydi... gayet ucuz ve kullanılabilir durumda.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 03 Ekim 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hele çinde aşırı ucuzdur çünkü adamlarin teknolojisi uçuyor..Amerikayı bile solda 0 bıraktı be adamlar bırak da ucuz olsun ;)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hong Kong ta ucuzdur ama Çin de ucuz fln degil. Bende Cep telefonu almak icin Peder e soyledim ama turkiyeden bi farki yoktu fiyatlarin . Bu işler vergiye bakiyo Hong Kong dubai gibi yerlerde vergi cok az dolayisiyla fiyatlar baya dusuk.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çinde ipod photonun promosyonu diye mini dağıtıyorlarmış sokakta öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya dünyadaki malların yarısı çin yapımı... artık dandin mandik kullaniyoruz yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çin, Hong Kong, Dubai'de fiyatları ne kadar olur ipodların bilen biri / bilgi veren bir site bilen biri var mı ? Ben de yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum.[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 06 Ekim 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 geliyo sana bi j-pod i diil j :D[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar