Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'den İPod Mini Alacam (Ne Kadardır Fiyatı ?)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

daha pahalı bile olabilir.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

teknosadan boş cd bile almam[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

honkongdan 2 yıl önce i podumu 400 dolara almıstım (20gb)

ve o sıralarda turkiyede 600 avro muydu neydi... gayet ucuz ve kullanılabilir durumda.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 03 Ekim 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hong Kong ta ucuzdur ama Çin de ucuz fln degil. Bende Cep telefonu almak icin Peder e soyledim ama turkiyeden bi farki yoktu fiyatlarin . Bu işler vergiye bakiyo Hong Kong dubai gibi yerlerde vergi cok az dolayisiyla fiyatlar baya dusuk.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Çin, Hong Kong, Dubai'de fiyatları ne kadar olur ipodların bilen biri / bilgi veren bir site bilen biri var mı ? Ben de yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum.[signature][hline]

[Bu mesaj flyblast tarafından 06 Ekim 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...