Albert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yazana sormak lazim onu, renk katsin, script uzunlassin diye olabilir mi acaba?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi böyle bi$i olamaz ya adam 6 tane tekraryap functionu vermi$ helal olsun diyorum a$tın sen olayı yani bu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Cok ozur dileyerek işinize yarayan bi script buldumda ekliyim dedim :( [itemdef i_safeolur] name=safe yapiom ben id=i_deed on=@create color=455 attr=090 on=@click SRC.SYSHATA SILME BENI burai safe YAPIOM B4B INVISIM BEN on=@step src.region.safe 1 src.region.magic 0 [itemdef i_gzolur] name=gz yapiom ben id=i_teleporter on=@create color=455 attr=090 on=@click SRC.SYSHATA SILME BENI $EHRI GZ YAPIOM B4B INVISIM BEN on=@step src.region.guarded 1[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 go2hell o scplerle shard açarsın 2gün sonra görürüm seni lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 gülüorum sana ben shard acmam :D mike :D ama acanlara sormak gerekir haklısın [signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 06 Ekim 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 coq i$e yarayan ßi script Saolasın go2hell :)[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes [Bu mesaj SunLight tarafından 07 Ekim 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Evet gerçekten işe yarıyabilir :D[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ne demek arkadaslar her zaman yardımcı olucam yanlız unutmayın bunu 1 ay sonra silmeniz gerek yoksa duzelmez :([signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: go2hell, 07 Ekim 2005 20:21 tarihinde demiş ki: ne demek arkadaslar her zaman yardımcı olucam yanlız unutmayın bunu 1 ay sonra silmeniz gerek yoksa duzelmez :( Haha sanki bunu daha onceden'de duymustum =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: EmiReis, 07 Ekim 2005 20:24 tarihinde demiş ki: hayatımızı kolaylaıştırıcak scpler senin hayatın o kilolarla biraz zor kolaylaşır lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 insanların dış görüşüyle dalga geçilicek bi yer deil burası bidaha hatırlatıyım dedim sana. + insanlarin dışgörüşüleriyle dalgada gecilmez.[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ehehe scp ye başladıım da yazdıım ilk scp olan futbol topu da var arasında :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yahu o kadar takiliyoruz buraya, yararli biseyler hazirlayayim bende en kisa zamanda. ayip yani :p[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 benim yolladıgımdan daha yararli bişi varmı orda :D[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ehu içinde 2 tane scriptim var sevindim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Chernobel, 09 Ekim 2005 12:54 tarihinde demiş ki: ehu içinde 2 tane scriptim var sevindim :p bizim siteye eklediğin scplerde ondan. keşke bizden alıntı olduğunu ekleseydin neyse. yinede iyi çalışmalar.[signature][hline]Ultima-Strike.com [Bu mesaj Lucretius tarafından 09 Ekim 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archibald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Eline SAğlık Güzel Olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Lucretius, 09 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: said: Chernobel, 09 Ekim 2005 12:54 tarihinde demiş ki: ehu içinde 2 tane scriptim var sevindim :p bizim siteye eklediğin scplerde ondan. keşke bizden alıntı olduğunu ekleseydin neyse. yinede iyi çalışmalar. boşver Uğur ya.. underground takılıyom ben :p ama evet dogru diosun.. bizden alıntı bazıları zaten hepsi bi yerlerden alıntı.. Galentosun da scripti var içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: go2hell, 09 Ekim 2005 11:10 tarihinde demiş ki: benim yolladıgımdan daha yararli bişi varmı orda :D 2 ay sonra mi duzeliyordu region sorunlari? deneyecegim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hayır 1 ay sonra =o))[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 1 ay sonra sil duzelio milletin cok ayak bastiği yerlere koy mantıklı olsun. :D :D[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 server ßo$ ise nere koyucaz.. eee adamın server dolu o senin sorunun mu dicek.. asdsaasSA :D[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar