Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mezunlar için çoğu dershane önümüzdeki Salı günü açılıyo (11 Ekim). Peki FDD hangi gün ders başı yapıyo? Yarın mı yoksa o da mı Salı? Ha bi de haftada kaç gün ders var ve dersler saat kaçta başlayıp kaçta bitiyo? Acaip merak ettim sabah boşuna kalkmak istemiyom eğer Salı açılıyosa :hmm: edik:eksik bilgi[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. [Bu mesaj Kojiroh tarafından 09 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bildiğim kadarıyla tüm dersaneler pazartesi günleri tatildir. salı - cuma haftaiçi grubu cumartesi - pazar haftasonu grubu dersleri olduğu için hocalarda pazartesi günleri tatil yapıyolar. büyük ihtimalle salı günü açılıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Nolur nolmaz ben yarın sabah arayıp sorayım bi. İlgin için teşekkürler.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Rica ederim... bu arada kimi dersaneler smsle haber veriyor bu hadiseyi en azından FEM de öyleydi gerçekten çok yardımcı oluyor :) umarım diğer dersanelerde bunu yapar zamanla (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Aslında SMS ile haber veriyolardı ama geçen Pazartesi yapılan sınavın sonuçları bile gelmedi bu sefer. Ben de kıllandım, arayıp hangi sınıfta girceğimi öğrendim. Dershanenin hangi gün açılcaanı bilmediim hiç aklıma gelmemişti; gece 23:30'da da arayamazdım filan işte :P[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bugün açıkmış tıpış tıpış gittim geldim. Üstelik dün öğlen 3:30 gibi de mesaj gelmiş, görmemişim :P[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 euheueh hayırlı olsun :) umarım istediğin ( ki tabii bende :D ) yeri kazanırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar