Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Forumda bu konu hakkında bi yazı aradım ama bulamadım. Daha önce level 30'a kadar bi shaman kasmıştım arkadaşın accountunda sonra kendi accountumu alıp 6 günde level 30 a geldim. Ama 20 gündür ancak lvl 42 olabildim.Hangi haritalara geçip questler yapabilirim ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tanaris'e git orda tüm qları bitirmeye kas, 6-7 kere ZF yap tanariste tüm qların bitince(başka yerlerdeki qların follow-upları oluyo onları karıştırmayalım :)) ferelas'a git ve ordaki tüm qları bitir sonra searing gorge'a git orda alabildiğin tüm qları bitir gerisini de ihtiyacın olduğunda anlatırım :)[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ah keşke biraz araştırıcı olsanız :) : http://www.wow-europe.com/en/info/basics/regionlevels.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 www.worldofwarcraft.com/map/flashmap olcaktı sanırım ucus noktaları gecis noktaları ve lvl lar yazıyor hangi lvl için uygundur degildir[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Tanariste kasmaya çalıştım ama level 48 arkadaşım olmasa zor kasarım gibi en düşük görevler 45'ten başlıo. Bi arkadaş badlands i önerdi 39-40 lık questler var şu an onları yapıyorum 44 gibi tanarise gitmeyi düşünüyorum.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ZF'ye girme lv'ına kadar SM önünde kamp kur. Benim görebildiğim kadarıyla en iyi xp dungeonlarda ksılıyor. Ayrıca iyi item ve para da kasmış olursun. Dikkat etmen gereken tekşey katılıdığın grubun raid grubu olaması. Ozaman çok az xp geliyor.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 SM'ye gir Hala STV qlerin olacak onları yap.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kasımak istiyorsan tek söyleyeceğim instance da level kasma. Lvl 60 ta zaten her şeyin instance oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 stranglethorn vale gusel[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 40 tan sonra kolay kasılıyor meraklanma[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: _Rion_, 08 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: www.worldofwarcraft.com/map/flashmap olcaktı sanırım ucus noktaları gecis noktaları ve lvl lar yazıyor hangi lvl için uygundur degildir http://www.worldofwarcraft.com/info/flashmap/index.html bahsettiğin map bu ise şöle bi map biliyorum bundan daha iyi: http://www.kaldorei.com/worldmap/[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Grind yapcaksan al sana grind guide http://forum.paticik.com/view.php?id=119553[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 44 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 45 gibi tanaris ![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Alo-matik, 09 Ekim 2005 14:26 tarihinde demiş ki: said: _Rion_, 08 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: www.worldofwarcraft.com/map/flashmap olcaktı sanırım ucus noktaları gecis noktaları ve lvl lar yazıyor hangi lvl için uygundur degildir http://www.worldofwarcraft.com/info/flashmap/index.html bahsettiğin map bu ise şöle bi map biliyorum bundan daha iyi: http://www.kaldorei.com/worldmap/ evet bundan bahsediyordum[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 tanaris iyidir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 zaten belirli bi yerde görev yapmaya başladığınızda ordaki görevler bitmeye yakın seni uygun leveldaki bi yere görev vamış gibi gönderiyo orda başlıyosun görevleri yapmaya.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar