tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 botlara karşı korunma ve ıp kodu saklamak için bi sürü program çıktı.Takip eden varsa en ii hangisi bunların?[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ip kodu ? adresi ? birde nerde tabiki ? ya da anlamadım ben bişi .. heh[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bot? neyse... proxy den söz ediyorsun sanırım. biraz bilgi edinmen gerek bu konularda. bot dediğinde büyük ihtimal spy :D zonealarm öneririm ama IP gizlemez.seni spylardan korur.firewalldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hahahahaha bilgisayardaaa bee :)[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 son programlar bot die geçiyo ama tabi aynı şey :p[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ip kodu. normal postada posta kodu ekliosun e-mail'da ip kodu =P =/ o_O ^^[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bıdıbıdıbıdııdı....[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya arkadaslar yeni konu acmamak için buraya sorayım dedim.. bi zamanlar bi site vardı ip adresini yazıyodun onla ilgili bilgiler veriyodu... o tür site bileniniz varmı?[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kendin için mi başkası için mi ? Eer doruk gibi bişi soruyosan ,o site hacklendi.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ha bayan şoför ha bayan bilgisayar kullanıcısı. hiç farkı yok :-p[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: cuytherock, 09 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: ya arkadaslar yeni konu acmamak için buraya sorayım dedim.. bi zamanlar bi site vardı ip adresini yazıyodun onla ilgili bilgiler veriyodu... o tür site bileniniz varmı? ripe.net[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 öle bi farkı var kiiii..açıklayamıcam şimdi burda ne de olsa halka açık mekan.. ama sen tahmin et işte[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 saklamak için de aynı site mi ?[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: tipitip, 09 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki: öle bi farkı var kiiii..açıklayamıcam şimdi burda ne de olsa halka açık mekan.. ama sen tahmin et işte http://forum.paticik.com/inbox.php?newto=Zopik[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ha bayan şoför ha bayan bilgisayar kullanıcısı. hiç farkı yok zopik koptum abi yaws sabahın korundede kopardın ya beni helal olsun sana :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar