-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hereos 5 beta teste seçildimn! kapalı forumda beta test linkinden 700 mb dl ye başladım. Başka seçilen varmı??? E-mail atmış olmalılar seçildiyseniz eheuh mutluyum (((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Eee şeyapma da, betası sızdı onun. :-) Tabi bu sızan sürümü çekenlerin beta test yapma imkanı yoktu, kurcaladığımızla kaldık. hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bize CD ile yolladılar, bugün yarın gelir sanırım. Ama işte bizim elimize geçen sürümden farkı yok malesef...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abiler bu yeni beta oluyor :) yani 6 town var, büyüler var hede hödö var, herşey değişik, herşey daha güzel olacak şekilde yeniden düzenlenmiş. 2 yıl önceki betaymış o. şimdi oyunun yüzde 60 bitmiş versiyonunu oynicaz beta testerlar olarak. yani bu nete sızmış bir şey değil. starforce la korunuyor üztelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hereos nedir ? =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eee screenshotlarını esirgemezsin artık bizden[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet bencede[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Cintonik, 05 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: hereos nedir ? =) höh.. kaltır monitörü at camdan aşağıya :) bu arada ss istiyoruz !!![signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 merak etmeyin ss yapıp koycam buralara :) ama önce 700 mb download inmeli ve bana verilen şifreyle oyunu açmalıyım :) yaklaşık 6 saatte biticekmiş download. ben bu süre bıyunca inene kadar yatağa gideyim. 6 saat uykunun ardından uyumadan belkide 20-30 saat geçirmem gerkebilir :). 6-7 saat sonra yeni mesajlarımla görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 başlığı gorunce senın adına cok sevındım gülümsedim ble =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tebrikler (: umarım 4 e benzemez :/ sevemedim 4'ü..2 ve 3 daha çok hoşuma gidiyor. acep çalıştırabilir mi bu oyunu bilgisayarım heh (:[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bir kousu vardı 5 in, çok şey yazdık orda muhtemelen tatmin edici olur.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 05 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ee bizde alalım dl linkini o zaman:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 cleglaw hadi ama bekliyoruz koy artık şu ss leri yıllardır homam 5 diye beklemek ten kıcımız cıktı. bari bol bol resim koy ya. yoksa su an oynuyon mu olamazzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 SS isteriz, SS isteriz...[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 2 ss aldım ama nasıl resim konulcağını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 www.photobucket.com a uye ol resimlerini oraya at ordanda buraya link ver olsun bitsin[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 http://www.photobucket.com/albums/b64/Cleglaw/?action=view¤t=ss2.jpg http://www.photobucket.com/albums/b64/Cleglaw/?action=view¤t=ss1.jpg dungeon kuvvetli, pahalı, haftada çıkma oranı az yaratıklardan oluşuyor. inferno attacksal bazlı yaratıklardan kurulu genelde. Acedemy benim baya hoşuma gitti. Gremlinlerin elindeki boynuz değil bir tür tüfekmiş. yada onun gibi bişey. bir demir bilye yerleştirip ateşliyo düşmaına doğru. En iyi 1 level yaratık bana kalırsa. gorgolye ise bana saçma sapan geldi. rakibine uçup elindeki yazıtla vuruyo(mezar taşına benzeyen şeyle). Golem gibi bazı yaratıklar ise aşırı dercede yavaş yürüyorlar. Yani siz saldırması için tıklıyorsunuz. Golem ulaşana kadar 5-10 saniye geçiyo. Necropolis genelde az maliyetli çok grown rate li yaratıklardan oluşor. 2 yıl önceki betadanda ddeğişik hevan. hevan yaratıkları daha mantıklı animasyonlarla saldırıyor. görünüşleride biraz değişmiş. ejderhalar kesinlikle çok kalite. henüz ss lerini alacak kadar town geliştiremedim hiç. oyunun kamera açıları, zoom in zoom outları harika. gerek atmosfer, gerek işlemci performansı açısından çok işe yarıyor. Gerçekten orjnal skiller eklenmiş. Çokda işe yarıyorlar. Sistem ihtiyaçları ise hala yüksek. benim gibi 256 mb ram lede oynayabilirsiniz fakat oyun çok yavaş olabiliyor ve bazen gerçekten uzun bekleyişlere sebeb olabiliyor. Savaşlarda ise sistem gereksinimleri düşürülmüş. Rahatlıkla hertürlü savaşı akıcı biçimde yapabiliyoruz. edit: resmi bir türlü koyamadım :P 2-3 saat sonra acedemey ile ilgili 2 ss alıcam. görüşmek üzere. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Ekim 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Ekim 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Ekim 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Ekim 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Ekim 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 06 Ekim 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yanlis yapmissin neyse şifresiz girilmiyo şifreni verde bakalim resimlere :)[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 greenmesh9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aha işte gremlin gun kullanırken; http://photobucket.com/albums/b64/Cleglaw/?action=view¤t=ss3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 nerden basvurdun bende deniyim sansimi[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu nedir yaaaa igrenc bence heroes 3 & 4 rules[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hereos 4 e bin basar. hayır oynadım ondan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Linki atsana, biz de oynayalım :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar