Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 oda donerken kac yere yemin ettim "bi daha bu rakiyi icersem" diye nafile zegnacim nafile :)[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kotu kotu :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 en azından alkol içiyosunuz Cigara hap beyaz falan atmayında en i isi cigara aslındada nese alkol için siz :D[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 içki değil içirten kötüdür[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adını hatırlayamadığım bır saırın sozu; içince kücülmeyeceksin küçülünce içmeyeceksin aklıma geldı yazdım kımse uzerıne alınmasın nerde durulması gerektiğini bilmek lazım ama bazen olmuyor tabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Gece uyanıp uynaıp su içmek dışında pek bir zararı olmuyor..(Trafik kazaları,yere dusup kol bacak kırmalar,çene yarmalar dikkate alınmamaktadır)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Rakı Candır, insana arkadaşlık eder, dertlerini paylaşır, acısına ortak olur, gideni uğurlar, geleni selamlar... Bira Dosttur, rockçıdır, yerinde durmaz şişede durmaz, aynı zamanda canlıdır. Vodka Yoldaştır. Kalabalığın içindeki yalnızlık ve beynin dostu midenin düşmanıdır. e şimdi bu 3 ünü de karıştırırsak AlkolCanYoldaş bir Dost mu olacak? hayır... demekki neymiş? içki değil içici kötüymüş. say farewell to your karaciğer...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 içki kötü olurmu birader az vodka vardır gelsen hele şöle gel yamacıma[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Absolut, 08 Ekim 2005 13:12 tarihinde demiş ki: MAsa güzelde alem sonrası toplanması imkansız masalardan biri. Direk örtüyü bohça yapıp çöpe atmak lazım toptan :) ehehe herkes toplamak zorunda! :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar