Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gadgetzan hakkında duyduğum değişik bir bilgi !?

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Birkaç arkadaşdan duydum ihtimal blizzard bu yapar dedim bu oyun tam olarak bilmek neredeyse imkansız bintane şeyi var.İşte duyduğum şu
-Gadgetzanın reputationı honored olunca oradaki NPCler Zul'Farrak dan bir itemın çıkmasına izin veriyormuş.Duyduklarım böyle bu konu ile bir bilginiz varmı gerçekmi?Eğer gercekse nasıl bir item?[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horten, 09 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
asıl zf de bi chain quest varmış. zf de başlıyomuş sonra Jin tha alor dan bi egg alıyomuşsun sonrada galiba st de bi şekilde bitiyomuş. nedir ne değildir bilen varmı acaba?

o hunter class questi değil mi?[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

yok hunter uqest değil yaptım hunter ve bütün classların questdi azharasdan başlıyor ve St de bitiyor.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horten, 09 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
asıl zf de bi chain quest varmış. zf de başlıyomuş sonra Jin tha alor dan bi egg alıyomuşsun sonrada galiba st de bi şekilde bitiyomuş. nedir ne değildir bilen varmı acaba?

Dediğin questin başlangıcı tanaris de sahilde (iskele). Denize bakarken sol tarafta duran troll npc başlatıyor.
Cloth başlık, lifeforce dirk gibi bi dagger bide bişi daha veriodu.

Questin bütün steplerini bitirdiğinde, troll ile konuşursan sana fallen god of atal hakkarı istediğin zaman summonlamak için (sunken temple'ın bosslarından biri) bi zımbırtı veriyo.

[Bu mesaj Chameleon tarafından 10 Ekim 2005 07:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...