MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 "Susurluk" ismi su sığırından geliyor "Manda" demek yani 3 Kasım 1996'da Susurluk yolunda O iblis Mercedes'in Masum kamyona çarpmasıyla Gazi tarafından vaktiyle Sonradan harimimize Sinsi sinsi sokulan Manda var ya İşte o MANDA göle sıçtı Can Yücel[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sanırım Türkiye'nin gerçeklerini anlatan en güzel şiirlerden birisi. herkes bilmeli bence bu şiiri..[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
utopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kıyıda köşede kalmış ama ne kadar iyi bi şiir bu ya...ruhun şad olsun can yücel...[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf)
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 eski topiclerime bakarken farkettim. görülmesi gereken bir şiirmiş. uplanması lazım.
Öne çıkan mesajlar