notnow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Büyücü karakterim 61 resistde takıldı kaldı. Water Elm, resist çalışmakda Lag da pek zevkli olmuyo. alternatif fikri olan var mı?[hline]ShaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 resist calisma :) kumadamin actigi `tavsiyeleriniz` threadine bak, orada anlattim niye oldugunu. ha tabi OSI icin gecerli bu dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
notnow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Ben OSI de oynuyom. Burayı da OSI için forum sandım ve ondan üye oldum.[hline]ShaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 doğru yerdesin endişe etme. bu bölümde çok gerekmedikçe osi dışında konuşulmaz.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ama gelip free shard soruları soran tipler oluyor o yüzden böyle belirtmek durumunda kalıyor insanlar osi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar