Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçım dökülüyoooooo!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehe :) Ben şapka takmıyorum, yine de dökülüyo. Ama bişi olmuyor, çoğu kızdan bile fazla saçım var çünkü.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Saçın dökülüyor?

Ben de 22 yaşındayım. Kafamda tek tük saç var. Kulaktan dolma bilgiyle kendine yazık etme, dermatoloğa git (Cilt Doktoru olan onlar mıydı?), cilt doktoruna git kısaca.

Bunun iki türlü ilacı var. Eğer seninki de benimki gibi hormonal + genetikse, hormon seviyesini düşüren bir ilaç var. Ben bunu istemedim, kullanmadım.

İkincisi de sprey şeklinde günde 2 uygulanan bir ilaç. Türkiye'de bulması zor ama geliyor dışardan. Farkettiriyor, ama düzenli kullanmadığın zaman tekrar dökülme yapıyor.

Ben biraz kastım, sonra salladım. Bana koymuyor üç tel saçımın olması, aksine iyice alıştım azıcık uzayınca kalanlar canım sıkılıyor. Alışırsın diyeyim :D

Ama cidden kafaya takılıyorsan kimseyi dinleme direk cilt doktoruna.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
tahmin ediyim ince telli ve düz mü saçlar :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
ne sacı? cafein'nin sacı yokki yanı hiç yoktu ....

vurma vurma lan vurma işte aaaaaa[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
konuyu açan patiye söledim ben :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
vichy nin aminexil tüpleri var eczanelerde onlardan kullan ben lorealinkini kullanmıştım işe yaradı sana vichy kullan diyorum çünkü o erkekler için olduğunu söylüyor ama içeriği aynı galiba.. (o kadar para veremem diyorsan zeytinyağı ama katkısız+sarmısağı eziyorsun ve haftada bir gece bununla saçına masaj yapıp sarıyorsun,bir ay boyunca. bunu denemedim ama hiç bir şeyin işe yaramadığı durumlarda başvurulan artık en son yöntem buymuş ve ciddiyim)
bir de kullandığın şampuan da önemli, saç kremi mesela her saça yaramıyor.
jöle filanda kullanıyorsan bırak bir süre saçların kendini toparlasın.[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Mesaj tarihi:
cok gur saclarım var :P ehuah surekli ruzgar dagalanıyor dalgalanıyor sureklı ruzgar:)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
bu sp94 şeysi işe yarıyomu acaba..[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

• Yeni Oluştur...