ERKUT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ARKADAŞLAR YA :d BANA Bİ YARDIM EDİNNN PELERİN GÖREVİN BİRİ ANLATABİLİRMİ DETAYLARI İLE ANLATIRSANIZ ÇOOOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKUR EDERİM HERKEZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 grade 3 bi clanı alıp cethiros mu ne ona gidiosun kesiosun içinden çıkan item ı leader lootluo ve quest bitmiş oluo ô_Ô[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 caitros u da kesmek ayrı bir meziyet[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 BENCE sen boş ver:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 agzımdan aldın :D[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dün gece kestik. 2 warrioru 15 priest flndık healledik :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çok zor bir görev tavsiye etmem :)[signature][hline]KhanJAR Level 61 El Morad Mage Mario_TR Level 54 El Morad Mage Ares El Morad Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dies mystery clanı olarak yaptık dün gece. bana hiç de zor değilmiş gibi geldi. arada manaları 0'lıyor orada kasıyorsun o kadar..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 2dk :S 6 healer 3 warrior 1 full duffer la kesmiştiq biz drainerları saymıyorum :D 8-10 tane vardı Knights clanı ile zamanında 2dk vallaa[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 zevk ıcın 3 dk da kesen clan lar var. onlar ıcın hiç dert deil :) bahsıs olark ıhtıyacları olmasada ceplerıne 100m koyarsan nden olmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar