Archibald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Knight Online Bence Güzel Değil Şahsen :) Ama Herkesin GÖrüşü farklıdır Ben SAdece Burda Kendi GÖrüşümü Belirttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çok hoş bi yorum ô_Ô[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Allahıım bu bi rüyamı :D walla kaç senelik knight hayatımda ilk kez bu oyunu oynayıp beğenmiyen bağımlısı olmayan birini gördüm.. helal sana :D[signature][hline]Just a Noob... Why u wanna know me ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaşa madalya verelim ya [signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK][Bu mesaj Gothic tarafından 09 Ekim 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 madalya mı? afiyet olsun :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 BU Bir Oyun Değil Gerçek Ötesi Bir Yapım Sanki Gerçek Hayatta Savaşıyorsun Bildiğimiz Yüzüklerin Efendisi Filminin Aynısı :) KhanJAR Level 61 El Morad Mage [Bu mesaj Mario_TR tarafından 09 Ekim 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromedya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 lol çok komiksin en hızlı lvli ben ksarım 3, charı kasıyorum 2 sini sattım :D 1,5 haftada lvl 57 gerisini sen düşün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben 2 günde kosp la 58 yaptım napıcaz ?[signature][hline]Anne Aşığım--Sus Ben Sana Aşık Olunca Söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar