Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazandim fakat tekrar girmek istesem?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Bu sene girdim, yazildim fakat tekrar oss ye girsem, puan kesintim olacak mi? ya da katsayi degisecekse hangi puaninki detgisecek?

sinav mufredat degisiminin bi etkisi olur mu>?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

okul puanın normalde 0.8 ıle carpılacagına 0.3 ıle carpılmıs oluyor.

Bıraz somutlastırmak gerekırse sen okul bırıncısı ısen okul puanın 100. 0.8=80 puan
bu sene gırersen100. 0.3=30 puan 50 puanlık bır kayıp soz konusu...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer

Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Fen Lisesi mezunuyum

bu yuzden lise 2 v3u hic de sallayamadik. Turevdir integraldir yok uzay geosu falan fizikte dalga foton gorduk hepsini[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Sosyal ağlarda paylaş

ben gir oku derim iki sene boş durmaktan iyidir hem belki seversin ortak derslerin olur saydırırsın 2 ,sene sonra bir yeri kazanırsan böyle şeyler işte[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Sosyal ağlarda paylaş

abi o puan düşme olayı dediğiniz
öss yi kazanıp
okula kayıt yaptırmazsanız oluyor

yani okula kayıt yaptırmış iseniz puanınız düşmez istediğiniz kadar girme hakkınız var

fakat yerleşip , okula kayıt yaptırmadığınız taktirde , bir başkasının hakkını girmeyeceğin yere yazıp çaldığın için puan cezası[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 08 Ekim 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
abi o puan düşme olayı dediğiniz
öss yi kazanıp
okula kayıt yaptırmazsanız oluyor

yani okula kayıt yaptırmış iseniz puanınız düşmez istediğiniz kadar girme hakkınız var

fakat yerleşip , okula kayıt yaptırmadığınız taktirde , bir başkasının hakkını girmeyeceğin yere yazıp çaldığın için puan cezası

okulu kazandım ve kayıt yaptırdım. Ama sımdı donus yaptım. Puanım dusecek mı? Kafam karıstı herkes farklı soylemıs.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
http, 08 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
hazırlık okuyanların puanı düşmüyo sanırım !!!

emin misin kuzen?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...