Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazandim fakat tekrar girmek istesem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sene girdim, yazildim fakat tekrar oss ye girsem, puan kesintim olacak mi? ya da katsayi degisecekse hangi puaninki detgisecek?

sinav mufredat degisiminin bi etkisi olur mu>?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
orasini bosver. buyuk bir hata su an ve ruhsal yonden bitmis tukenmis durumdayim. puanim dusuyor mu simdi?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
Yeni sistemi bilmem ama eskisinde düşüyordu. İnşallah istediğin gibi olur ve psikolojik olarak da toparlanırsın :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
olmassa 2 sene sonra giricem. 2 sene zor olur. gerci imkansiz degil ama... bilmem lazim bu sene girsem ne olacak.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
okul puanın normalde 0.8 ıle carpılacagına 0.3 ıle carpılmıs oluyor.

Bıraz somutlastırmak gerekırse sen okul bırıncısı ısen okul puanın 100. 0.8=80 puan
bu sene gırersen100. 0.3=30 puan 50 puanlık bır kayıp soz konusu...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer

Msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
80 uzerinden 78 geliyodu. evet cok kaybim olacak. puff[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
Fen Lisesi mezunuyum

bu yuzden lise 2 v3u hic de sallayamadik. Turevdir integraldir yok uzay geosu falan fizikte dalga foton gorduk hepsini[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
benim bildiğim 0.3 felan değil direk yarıs geliyo
80 aldıysan 40 oluyo galiba direk ama sen iyi düşündün di mi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
istediğin yer değil sanırım ki onun için bir daha öss düşünüyorsun değil mi?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
said:
Phonex, 07 Ekim 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
yok canım. öyle bişi yok...

nedenini anlat.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
ben gir oku derim iki sene boş durmaktan iyidir hem belki seversin ortak derslerin olur saydırırsın 2 ,sene sonra bir yeri kazanırsan böyle şeyler işte[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
dimyata giderken değilmiydi o[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
seneye kayıpsız girebilirsin[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Mesaj tarihi:
abi o puan düşme olayı dediğiniz
öss yi kazanıp
okula kayıt yaptırmazsanız oluyor

yani okula kayıt yaptırmış iseniz puanınız düşmez istediğiniz kadar girme hakkınız var

fakat yerleşip , okula kayıt yaptırmadığınız taktirde , bir başkasının hakkını girmeyeceğin yere yazıp çaldığın için puan cezası[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 08 Ekim 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
abi o puan düşme olayı dediğiniz
öss yi kazanıp
okula kayıt yaptırmazsanız oluyor

yani okula kayıt yaptırmış iseniz puanınız düşmez istediğiniz kadar girme hakkınız var

fakat yerleşip , okula kayıt yaptırmadığınız taktirde , bir başkasının hakkını girmeyeceğin yere yazıp çaldığın için puan cezası

okulu kazandım ve kayıt yaptırdım. Ama sımdı donus yaptım. Puanım dusecek mı? Kafam karıstı herkes farklı soylemıs.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
Mesaj tarihi:
said:
http, 08 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
hazırlık okuyanların puanı düşmüyo sanırım !!!

emin misin kuzen?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
  • Yeni Oluştur...