Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bu sene girdim, yazildim fakat tekrar oss ye girsem, puan kesintim olacak mi? ya da katsayi degisecekse hangi puaninki detgisecek? sinav mufredat degisiminin bi etkisi olur mu>?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 varya eskiden olsaydı 2006 öss de okul puanın 0,3 le çarpılacaktı. diye hatırlıyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Neden tekrar giriyorsun ki kazandığın halde?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 orasini bosver. buyuk bir hata su an ve ruhsal yonden bitmis tukenmis durumdayim. puanim dusuyor mu simdi?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Yeni sistemi bilmem ama eskisinde düşüyordu. İnşallah istediğin gibi olur ve psikolojik olarak da toparlanırsın :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 olmassa 2 sene sonra giricem. 2 sene zor olur. gerci imkansiz degil ama... bilmem lazim bu sene girsem ne olacak.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 okul puanın normalde 0.8 ıle carpılacagına 0.3 ıle carpılmıs oluyor. Bıraz somutlastırmak gerekırse sen okul bırıncısı ısen okul puanın 100. 0.8=80 puan bu sene gırersen100. 0.3=30 puan 50 puanlık bır kayıp soz konusu...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer Msn:[email protected]
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 80 uzerinden 78 geliyodu. evet cok kaybim olacak. puff[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Fen Lisesi mezunuyum bu yuzden lise 2 v3u hic de sallayamadik. Turevdir integraldir yok uzay geosu falan fizikte dalga foton gorduk hepsini[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 0.3 ile çarpılır puanın bu da 20 küsür yapar sen en iyisi boşver paşa paşa oku.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 benim bildiğim 0.3 felan değil direk yarıs geliyo 80 aldıysan 40 oluyo galiba direk ama sen iyi düşündün di mi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 0.3 ile çarpılıyor. Bence riske girme...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eet 0.3 olayı :([signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
tellos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sen bilirsin ama oyle yaparsan şimdi aldıgın puanı bile alamayabilirsin[signature][hline]DN 41
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 istediğin yer değil sanırım ki onun için bir daha öss düşünüyorsun değil mi?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Phonex, 07 Ekim 2005 20:57 tarihinde demiş ki: yok canım. öyle bişi yok... nedenini anlat.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
ze-NoN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben gir oku derim iki sene boş durmaktan iyidir hem belki seversin ortak derslerin olur saydırırsın 2 ,sene sonra bir yeri kazanırsan böyle şeyler işte[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
nameless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eğer tüm derslerini verip geçersen 1. yılı puanında düşme olmaz[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 atasözü var bin yağa prince giderken evdeki bulgurdan olma olmasında.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
ze-NoN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dimyata giderken değilmiydi o[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 seneye kayıpsız girebilirsin[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abi o puan düşme olayı dediğiniz öss yi kazanıp okula kayıt yaptırmazsanız oluyor yani okula kayıt yaptırmış iseniz puanınız düşmez istediğiniz kadar girme hakkınız var fakat yerleşip , okula kayıt yaptırmadığınız taktirde , bir başkasının hakkını girmeyeceğin yere yazıp çaldığın için puan cezası[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
http Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hazırlık okuyanların puanı düşmüyo sanırım !!![signature][hline]My mother to be my wife
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Arkansis, 08 Ekim 2005 03:45 tarihinde demiş ki: abi o puan düşme olayı dediğiniz öss yi kazanıp okula kayıt yaptırmazsanız oluyor yani okula kayıt yaptırmış iseniz puanınız düşmez istediğiniz kadar girme hakkınız var fakat yerleşip , okula kayıt yaptırmadığınız taktirde , bir başkasının hakkını girmeyeceğin yere yazıp çaldığın için puan cezası okulu kazandım ve kayıt yaptırdım. Ama sımdı donus yaptım. Puanım dusecek mı? Kafam karıstı herkes farklı soylemıs.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: http, 08 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki: hazırlık okuyanların puanı düşmüyo sanırım !!! emin misin kuzen?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Öne çıkan mesajlar