SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 rafet el romandan son mektup aklıma geldi.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: rafet el romandan son mektup aklıma geldi. bi şekilde bunu da aşıcaksın emir! bence arabesk şarkılar dinleyip kendlerine acı veren insanlar sadece vakitlerini harcıyolar! en güzeli senin ki gibi bi veda mektubu yazmak ve unutmaya çalışmak! inşallah kolay atlatırsın! benim başımdan geçen buna benzer bi olay yüzünden hiç bi kıza güvenemiyorum artık! belki bi gün güveneceğim bi insan da çıkar! BOL ŞANS! =))[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 seni tanımasam sen yazdın dicemde UAHZUZH diyorum sadece UAHZUZH.. mektup güsel yazanıda belirtsen daha güzel olurdu, üstüne alman sanki biraz emeğe saygısızlık olmuş. emiReis lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 rahat durun 2 dakka[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: VipeR, 08 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki: said: SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: rafet el romandan son mektup aklıma geldi. bi şekilde bunu da aşıcaksın emir! bence arabesk şarkılar dinleyip kendlerine acı veren insanlar sadece vakitlerini harcıyolar! en güzeli senin ki gibi bi veda mektubu yazmak ve unutmaya çalışmak! inşallah kolay atlatırsın! benim başımdan geçen buna benzer bi olay yüzünden hiç bi kıza güvenemiyorum artık! belki bi gün güveneceğim bi insan da çıkar! BOL ŞANS! =)) + 1000000000000000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: VipeR, 08 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki: said: SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: rafet el romandan son mektup aklıma geldi. ! benim başımdan geçen buna benzer bi olay yüzünden hiç bi kıza güvenemiyorum artık! belki bi gün güveneceğim bi insan da çıkar! BOL ŞANS! =)) Bence çıkması %0.1 ihtimal![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: EmiReis, 08 Ekim 2005 10:59 tarihinde demiş ki: Çocuk senin inanıp inanamaman umrumda deil şarkı sözleriyle yazdığın mektupları biliyorum . Mektup benim şiir benim değil , Farkıdnaysanda mektupda kendi duygularım var yaşadağım şeyler var anlamak zor senin içni tabi .. Hadi büyü gel . Git bi kız arkadaşına aldatsın seni hadi. 15 yaşında veletlerden(hepsi değil) duyacağım söz değil bu. Mafyasın sen bab uçakla alırsın milleti. Kız arkadaşım aldatabilir, seni aldatmadımı? aaa pardon sen sadece platonik yaşıyodun unuttum. Kız arkadaşın olsunda senide aldatsın. Şarkı sözlerinide katarım duygularımıda, seni ilgilendirmez. sadece kendi yazdığın şeyleri kendini acındırmayarak dile getir. Senin cezanı Allah vermiş benden ne gelirki[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: unac, 07 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: bende su gunlerde son mektubu yazmayı dusunuyorum ama asıl ilhamın gelmesini bekliyorum c/p yap iste niye ugrascaksn :P[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 süper olmuş.ağladım ağlıcam.ama kelebeğin ömrü 24 saat ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 iyi güzel hoş ama dediğim gibi hiç bir kıza değmez =) kendini ezmiş olursun ezme kendini zamanında benimde başımdan geçti ezildiğinle kalırsın =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kızlar hakkında genelleme yapmayın lütfen...[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yahu yapsın sana ne bana ne ona ne, o genelleye genelleye eğlensin, okuyoruz işte[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Normalde yapmam ama içinde bulundugum durum yuzunden boyle konuşuyorum ki genelleme yapanların çoğu da bu yüzden yaparlar,..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 terkedildikten veya reddedildikten sonra, xy kişisi "kızlar tehlikeli kızlar yaratık kızlar hede hodo aman kaçıın!!" ve bi zaman sonra aynı kişi "aga gecenlerde bi kız gordum, cok guzel be, valla" :P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aynen oyle ama ne reddedior ne kabul ediyor boyle birşey işte en kötüsü =) da birde aga bi kız gördüm biraz ağır oldu =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hiçbiri değmez şiire veasireye![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1/1 tartışmak istemiyorum.[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: dory, 08 Ekim 2005 21:00 tarihinde demiş ki: terkedildikten veya reddedildikten sonra, xy kişisi "kızlar tehlikeli kızlar yaratık kızlar hede hodo aman kaçıın!!" ve bi zaman sonra aynı kişi "aga gecenlerde bi kız gordum, cok guzel be, valla" :P Bari yüzümüze vurmayında kendi halimizde geçinip gidelim!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Madem biliosun ne die hala aglıosun kızlar şöyle böyle diye =) yatarken biraaz düşün geçen ay o yoktu gelecek ay olmasa ne olur diye =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 3m1r315 banlandığın yere gelip veletliğini tasvip ediyosun, sana hiç bi zaman yalvarmadığını gayet iyi biliyosun lol, bana "alp kız buldum ben pcyi bırakıyorum kız gördüm rejime başlıcak 130 kilodan 100 kiloya düşcem kral olcam, reis olcam" diyen bi insan bunları söyledi ya helal olsun iyi güldüm gece gece, eet ben yalancıyım, yalanım yaşamak, yalanım senin gibileri dost sanmak,yalanım insanlara yalan söyleyememek lol. adam değilsin oturursun yersin dayağını gidip kanka olursun sonra, böle insanlarla işim olmaz zaten. kendine çeki düzen ver millet arkandan neler konuşuyor düşün adam ol sonra gel koçum ." alp adamı dövmeye gittim sprey sıktı gözüme bap sonra beni dövdü ama çaktırma millete dövdüm dicem ok" hala yarılıyorum lol ADAM REİS YAW UAHZUAH[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar