Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Setlist: Trust Angry Again Use the Man Sweating Bullets She-Wolf Holy Wars In My Darkest Hour A Tout le Monde Symphony of Destruction Türkiyede yapmazlarki şöyle bi çimenlere gelip akustik akustik[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 lan nasıl yapsınlar bizim parklarda tinerciler atlar üzerlerine valla dograyıp alırlar gitarları ellerinden :D[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 oah çok kıskandım =/beleştir ha bide bu dimi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Ekim 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mustaine'in Arjantinlilere karşı özel bir sempatisi var, önce müzik hayatının gidaşatını Arjantin konserinde açıklamaya karar vermesi çıktı , bi de parkta acoustic medleyler falan bu arada holy wars akustik gitarda nası oluyodur acaba bir kayıt olsa da dinlesek...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 var bende rapidshare e upload ediyim veriyim link[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bu ne yaa :([signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Holy Wars Akustik[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Vatana millete hayırlı bi iş yaptın. Ah bi de Megadeth gelip kordonda yapsa bunu..
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kordonda ypsa amerikan futbolu topulya mustain i vururum :D yada ezerim ne biliim kaza olur :D bu arada izmirlimisN?[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Öne çıkan mesajlar