Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinmeyen numaeralara bi çözüm istiyorum :(

sonique

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar; bazen bilmediğim numaralar beni ve sevgilimi falan rahatsız ediyo bazı diolokları gerçekten çok kötü ve insan isteresitemez sinirleniyo ve kendine hakim olamayıp. Bu şerefsizlerin seviyesine düşmek zorunda kalıyo. Ben bu numaraların sahiplerini nasıl bulucam, adresini falan. Çok kötü s,n,rlendirdiler beni kendimi direk paticik forum'a attım bi çözüm yok mu?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bi çözüm yok ne yazıkki ama şu özel numara hadiseni kapatabilirler.. gerçekten insanın sinirini bozuyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

GSM operatörünle konuş. Hiç bir gizli numarayı kabul etmemesini sağla telefonunun. Ya da polisi arasın yanındaki aynı anda, 3 dakkada sanırım buluyorlar kaynağı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

oparatorler o numaranın kayanğını % 90 biliyor olmaları lazım buyüzden eğer istersen savcılığa ( bu işlem uzun sürebilir) başvurup numaraları ve adreslerini fln bulabiliyor olman lazım
edit : typo
[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.

[Bu mesaj nuki tarafından 08 Ekim 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Akılları sıra eğleniyolar. Git işte operatöre ve adresini iste, vermezse suç duyurusunda bulun. Ayrıca başka bir telefonla konuşmayı kaydedersen elinde kanıt da olur. Ya da kamerayla aynı anda gün ve saati de gösterebilirsen sesi dışarı vererek falan çok deli kanıt olur. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Numaralar tek tek alınır,
100-250 Kontör yüklenir,
Sıradan aranmaya başlanır,
Karşı tarafın ana-bacı kavramı rencide edilir.
Numaralar bittikten sonra 1 bardak soğuk su içilir.

Karşı tarafın şey deliği ile şey deliği arasındaki mesafe kadar ar'ı yoksa 40 milyon kadar verilip 2 tane yeni hat alınır.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde böyle numarayı talep edince vermemleri lazım (gizlilik hede hödö yüzünden) öğrenmek için savcılık kararı istiyebiliriler. Bu yüzden demin dediğim gibi eğer savcılıkla uğraşabiliceksin gir bu işe.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonique, 08 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Abi valla sen olayı abarttın ha filim olayına girmişsin abi bu kadar upraşacağıma gider yeni hat alırım daha iyi olmazmı sence

Çok zor değil. Bilgisayar önünde aranan telefonda sesi dışarı verip konuşurken, diğer telefonla da bilgisayardan tarih ve saati çekip, sesleri de kaydediceksin haliyle. Sonra hemen savcılığa. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...