sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Arkadaşlar; bazen bilmediğim numaralar beni ve sevgilimi falan rahatsız ediyo bazı diolokları gerçekten çok kötü ve insan isteresitemez sinirleniyo ve kendine hakim olamayıp. Bu şerefsizlerin seviyesine düşmek zorunda kalıyo. Ben bu numaraların sahiplerini nasıl bulucam, adresini falan. Çok kötü s,n,rlendirdiler beni kendimi direk paticik forum'a attım bi çözüm yok mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gizli numara danmı arıyorlar yani başına kare 31 kare koyupta arıyorlar[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bi çözüm yok ne yazıkki ama şu özel numara hadiseni kapatabilirler.. gerçekten insanın sinirini bozuyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 GSM operatörünle konuş. Hiç bir gizli numarayı kabul etmemesini sağla telefonunun. Ya da polisi arasın yanındaki aynı anda, 3 dakkada sanırım buluyorlar kaynağı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gızlı numaralara kılım.[signature][hline] A mulatto An albino A mosquito My Libido Yay, a denial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 oparatorler o numaranın kayanğını % 90 biliyor olmaları lazım buyüzden eğer istersen savcılığa ( bu işlem uzun sürebilir) başvurup numaraları ve adreslerini fln bulabiliyor olman lazım edit : typo [signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. [Bu mesaj nuki tarafından 08 Ekim 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gizli numaradan değil nırmal numaradan arıyo turkkcell falan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Savcılığa başvur numara gizli değilse hallederler.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Aramaların geldiği zamanları kaydet, savcılığa başvur. GSM operatörün mecburen zamanlara bakıp sana kaynağını verecektir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 mesaj yazıcaksın. örnek: KIM 05321234567 bunu 2222 ye gondericeksin hat sahibinin adı soyadını orenmis olursun. gerci ne isine yarar onu bilmiyorum. :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Uff artık başka elimden bişey gelmiyo sanırım savcılığa başvursam aylarca beklerim yine numara değişikliği bıktım yaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Numara belli ve hala soruyor musun? Direk numarayı savcılığa ver...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 adını soy adaını öğrendim ama dediğin gibi bir işime yaramıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Savcılığa başvurmak istemiyorsan talep et operatörden adresini bul, git döv :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Daha önce savcılığa veren var mı? Uzun sürüyor mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: thug_life, 08 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki: gizli numara danmı arıyorlar yani başına kare 31 kare koyupta arıyorlar lol[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İşte adresini bi bulsam olay biterde ya bu işi yapan insanlar rahatsız edenler neden böyle anlamadım şerefsizlik yemin ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hadi numaramı değiştiririm olay biterde üstüne üstlük ultimada öldüm dadam canlanmıyo geri ve konuşamıyorum oyunda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Akılları sıra eğleniyolar. Git işte operatöre ve adresini iste, vermezse suç duyurusunda bulun. Ayrıca başka bir telefonla konuşmayı kaydedersen elinde kanıt da olur. Ya da kamerayla aynı anda gün ve saati de gösterebilirsen sesi dışarı vererek falan çok deli kanıt olur. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 savcılık mı?? çok ciddi bişey deilse sanki gerekmez gibi ya.. yani savcılık sonuçta ciddi bi kurum :P[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Savcılığa verirsen çok uzun sürmez, adresini ve numaranın kimin olduğunu öğrenirler o şekilde halledersin sorununu. Gerisi sana kalmış...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Numaralar tek tek alınır, 100-250 Kontör yüklenir, Sıradan aranmaya başlanır, Karşı tarafın ana-bacı kavramı rencide edilir. Numaralar bittikten sonra 1 bardak soğuk su içilir. Karşı tarafın şey deliği ile şey deliği arasındaki mesafe kadar ar'ı yoksa 40 milyon kadar verilip 2 tane yeni hat alınır.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Abi valla sen olayı abarttın ha filim olayına girmişsin abi bu kadar upraşacağıma gider yeni hat alırım daha iyi olmazmı sence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 genelde böyle numarayı talep edince vermemleri lazım (gizlilik hede hödö yüzünden) öğrenmek için savcılık kararı istiyebiliriler. Bu yüzden demin dediğim gibi eğer savcılıkla uğraşabiliceksin gir bu işe.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: sonique, 08 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Abi valla sen olayı abarttın ha filim olayına girmişsin abi bu kadar upraşacağıma gider yeni hat alırım daha iyi olmazmı sence Çok zor değil. Bilgisayar önünde aranan telefonda sesi dışarı verip konuşurken, diğer telefonla da bilgisayardan tarih ve saati çekip, sesleri de kaydediceksin haliyle. Sonra hemen savcılığa. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar