lisantus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şimdi ben bunda yaklaşın bi yıl önce swg aldım bi ay oynadım ve beyenmedim bıraktım wow a geçtim 1 yıl oynadıktan sonra baydı hep aynı şeyler swg çok beyenmiştim atmosfer fln fln ama char gelişimi fln buff olayı buff yoksa zef yok bişi yok hiç bişi yapamaıyodum bi kaç ay önce bi pach gelmiş tamamen deyişmiş buff yokmuş lvl sistemi gelmiş fln bi izzaa edermisiniz neler deyişti eger uyarsa dönüş yapayım:Dsize zahmet mesel buff olmayınca armor giyemiyoduk stat puanı artmıyodu buf suz şimdi nasıl?
qwerty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şimdi swg nin o eski halini unut WoW dan geldiysen mükemmel çünkü swg nin şuanki hali wow un aynısı nerdeyse.. buff derdi yok artık.. sistem kısmen lvl based oldu.. aldığın skille göre falan lvl atlıosun ama wow oynamışsın 1 yıl, rahat alışırsın "yeni" swg ye
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yaa ben cok kisiye sordm oyunda herkes wow dan 10dkka da baydiklarini swg nin cok daha iyi oldugunu soluo.. simdi artik solo yok swg de hersey grup isi artk o yuzden cok daha zevkli bnce[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 VAlla ben Wow un pre ordercilerinden im, Level 55 warrior sattim ve satarken tamamen baymıstım, hemde daha ilk zamanlarıydı, 135 milyona satmıstım 55 warrior u BL de yani okadar erken zamanlar.(ama kotu deeldi char hani altını maltını vardı :) ) neyse ondan oncede SWG oynadıydım uzun sure, yok yani SWG nin havası kesinlikle wowda yok.Ama Wow daki quest sistemide swg de yok. ya cok cok kolay yada okuzleme zor. bi ortası yok. Lisantus hatırlarmısın birlikte takıldıydık baya. Sonra kayboldun gittin sen. :)[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nuwanda, 08 Ekim 2005 20:05 tarihinde demiş ki: yaa ben cok kisiye sordm oyunda herkes wow dan 10dkka da baydiklarini swg nin cok daha iyi oldugunu soluo.. simdi artik solo yok swg de hersey grup isi artk o yuzden cok daha zevkli bnce Solo yok ? Millet nasıl DKM'ye solo çektiğini anlatıyor. Kardeşim oyunun herşeyi süper wow'a göre bir tek şu Jediler.Diğer yazdığımı oku alt topicte
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 naber sethvalor ya wow a başladım aylardır oynadım hayvanlar gibi şimdi baydım bıktım wow kelimesi geçince midem bulanır oldu yenilik yok bide bu blizard la uraşmak hiç bi işi dogru yapmıyo çok sevindim swg ye deneyim ozman:D sagolun arkadaşlar:D
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 soe ile uğraşmanda sana başarılar dilerim o zaman hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Oeh blizzard dogru is yapmayi beceremiyorsa soe ne yapiyor acaba =/
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 soe bişey yapmıyor.. sorun da burda :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Öne çıkan mesajlar