Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıra bu oyunda.. Merhaba Guild Wards


kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

ilk olarak quek(yazılışını unuttum) sonra Halflife sonra counter strike sonra ''age of .. '' ''sonra Ultima online'' sonra Dark Age oF camelot'' sonrada '' DOTA'' ve en sonunda Guild Ward a başlamayı düşünüyorum ... Dotaya yaklaşık 2 yılımı verdim ve şuandaki emeklerime üzülüyorum... daoc un aptal firmasi yaptığı şeylerden dolayı oyunu tamamen *********

Guild wards a başlıyacağım.. Başlamam için ne yapmam lazım.. nerden cd sini bulacağım .. Account nerden alacağım.. ayda ne kadar para vereceğim bi anlatırsanız sevinirim..

Edit:Küfürleri sansürlesen de yasak.Tamamen sildim küfürleri.
[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''

[Bu mesaj zamo tarafından 06 Ekim 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu oyun hosuna gider. Buzi neden oyle soyledi bilmiyorum ama ya dalga geciyor ya da oynamaktan sıkılmıs. Bolca pvp yapıyorsun ve cok hos oluyor. Oyunun rp kısmından daha eglenceli geldi bana ayrıca aylık ucreti yok. ayrıntıları dier topiclerde yazdık(nasıl bulunur ne yapılır vs.) Bence al dene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.guildwars.com dan play now'a tıklayacaksın, ordan istenenleri adımları yapıp kredi kartıyla 50$ a alabiliyorsun. Veya netten söyleyebilirsin de çok uzun sürer gelmesi.

Veya dışarı çıkıp arıyorsun oyunu, ama çoğu yerde yok. Ankarada oturuyorsan Yüksel Cad. 'deki Yüksel Kırtasiyede 3 tane vardı, birini ben aldım geriye kalan var mı bimliyorum. Bu defa 65 milyon veriyorsun oyuna.

Aylık ücret yok, arada bir expansion pack çıkacak deniliyor, istersen onları alıyorsun.

Knight online daki habire level kas, başka bir olay yok sisteminden çok uzak bir sistemi var oyunun, leveldan çok skill almaya çalışıyorsun ve quest+missionlar yapıyorsun.[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...