kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ilk olarak quek(yazılışını unuttum) sonra Halflife sonra counter strike sonra ''age of .. '' ''sonra Ultima online'' sonra Dark Age oF camelot'' sonrada '' DOTA'' ve en sonunda Guild Ward a başlamayı düşünüyorum ... Dotaya yaklaşık 2 yılımı verdim ve şuandaki emeklerime üzülüyorum... daoc un aptal firmasi yaptığı şeylerden dolayı oyunu tamamen ********* Guild wards a başlıyacağım.. Başlamam için ne yapmam lazım.. nerden cd sini bulacağım .. Account nerden alacağım.. ayda ne kadar para vereceğim bi anlatırsanız sevinirim.. Edit:Küfürleri sansürlesen de yasak.Tamamen sildim küfürleri. [signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' [Bu mesaj zamo tarafından 06 Ekim 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence başlama,boktan bir oyun.Değmez yani. Sen git wow falan oyna.
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 wow da oynadım :P sanırım yazmayı unuttum .. wow u da sevmediin ve bu oyuna başlamak istiyorum .. eğer bu da beni eğlendirmezse sanırım oyun oynamayı bırakıcam..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
DesertEagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence bu oyun hosuna gider. Buzi neden oyle soyledi bilmiyorum ama ya dalga geciyor ya da oynamaktan sıkılmıs. Bolca pvp yapıyorsun ve cok hos oluyor. Oyunun rp kısmından daha eglenceli geldi bana ayrıca aylık ucreti yok. ayrıntıları dier topiclerde yazdık(nasıl bulunur ne yapılır vs.) Bence al dene.
Way Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 insan daha oyunun adını bilmeden o oyuna baslarsa ne olur ? izleyip gorelim :)
Psc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 biri düzeltsin bea. Guild Wards nedir ? Göz zevkimi bozuyo valla. Ayrıca bende buzi ye katılıyorum sen wöw oyna.[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Guild Wards insanın kendine yakışanı giymesidir...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu arada büyük bir öküzlük yapmışşım.. özür dilerim '' Guild Wars '' :P[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Aeneas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Buzi, 05 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Bence başlama,boktan bir oyun.Değmez yani. Sen git wow falan oyna. katılıorum oyunun grafıkler cızımlerı falan cok gusel ama bı boka yaramaz oyun[signature][hline]æ
Psc Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok atık daha neler[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 wat is di matrix oO Karıştı biraz konu,benim suçum =) pardon.
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya bu oyunu nerden alabilirim onu biri soylerse sevinirim.. ve ne kadar ???[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Fly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 www.guildwars.com dan play now'a tıklayacaksın, ordan istenenleri adımları yapıp kredi kartıyla 50$ a alabiliyorsun. Veya netten söyleyebilirsin de çok uzun sürer gelmesi. Veya dışarı çıkıp arıyorsun oyunu, ama çoğu yerde yok. Ankarada oturuyorsan Yüksel Cad. 'deki Yüksel Kırtasiyede 3 tane vardı, birini ben aldım geriye kalan var mı bimliyorum. Bu defa 65 milyon veriyorsun oyuna. Aylık ücret yok, arada bir expansion pack çıkacak deniliyor, istersen onları alıyorsun. Knight online daki habire level kas, başka bir olay yok sisteminden çok uzak bir sistemi var oyunun, leveldan çok skill almaya çalışıyorsun ve quest+missionlar yapıyorsun.[signature][hline]
plainwalker Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 oyunu türkiyeden almak isteyen varsa benimle temasa geçerse sevinirim. msn:[email protected]
Öne çıkan mesajlar