dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 herkez yazanları kalın kalın zopalar ile zopalamak istiyorum!! eheh... dikkat etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şarj yerine şarz diyenler var bi de onlar da zopalanmalı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 onlara elentrink vermek istiyordum ben ama zopa da iş görür sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yahu zevkine mi adamlar o kadar kural koyuyor zannediyorsunuz? Önceden de arkadaşların belirttiği gibi okumayı çok daha kolaylaştırıyor düzgün yazmak. "de" nin nasıl kullanılacağını iyi bilseniz zaten ayrı veya bitişik yazmak için uğraşmanıza gerek olmaz, kendiliğinden elleriniz halleder onu. Sanki ben "de" leri yazarken 2 dk düşünüyorum hangisi doğru olur diye. Alışmışım ve rahatça kullanıyorum. Türkçe' yi doğru kullanmama konusundaki ısrarlarınız Türkçe' yi iyi bilmemenizden kaynaklanmakta, iyi bilen adam rahatsız olur çünkü yanlış kullanımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 konunun bu kadar destekçisi olması ne hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DE yi ayri yazin diye hacli seferi baslatanlarin iktidarsizlik cektigi bilim adamlari tarafindan kanitlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 isvecli bilim adamlari tarafindan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 olabilir isvicrelide olabilir hangisi o ara bossa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 BonePART said: DE yi ayri yazin diye hacli seferi baslatanlarin iktidarsizlik cektigi bilim adamlari tarafindan kanitlandi. Espri yapıcam diye kasmak bu oluyor sanırsam. Afferin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Eralp said: BonePART said: DE yi ayri yazin diye hacli seferi baslatanlarin iktidarsizlik cektigi bilim adamlari tarafindan kanitlandi. Espri yapıcam diye kasmak bu oluyor sanırsam. Afferin sana. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mum_Chamber said: isvecli bilim adamlari tarafindan mi? norvecli balikçilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 BonePART said: olabilir isvicrelide olabilir hangisi o ara bossa onda bile çok başarılı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar