cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 nette onlarca review var fakat hic biyerde bulamadim seriyi. 6x35 dk lik bizzat tsutomu nihei nin el attigi cyberpunk bi seri. adam inanilmaz yetenekli.omanga.net de mevcuttu blame! ve noise! in hata biomega nin mangalari..simdiye kadar gordugum en mukemmel ve yaratici cizimler.en son marvel de wolverine - snikt projesinde idi alternatif bi evrende ortama akiodu wolverine..sci-fi seviosaniz(ozellikle gothic-cyberpunk) mutlaka bi bakin yayinlanmis mangalara. sorun su ;elinde olup paylasabilecek ,yada dl edebileceim yer hakkinda bilgi verebilecek varmi(torrent yada emule da bulamadim,nette direct link imkansiz gibi) , cildiriyorum bu seri icin (edit : 6 adet 5-6 sar dk lik fanmade videolar var emulde sizelari ufak zaten , yanilmayalim .p) [Bu mesaj cakeonroof tarafından 03 Ekim 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bende mevcut...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dvd review http://www.dvdvisionjapan.com/blame.html animenfo review http://www.animenfo.com/review.php?id=1269&n=pogdpr&t=blame__ver._0.1&type=anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Boxtorrrent sitesine bakmadan geçmeyiniz. Ayrıca Wizzu grubu dvd-rip'ini çıakrmış ama onu henüz bulamadım Edit: allah cezamı vermesin, bu sayfayı daha önce bulmuştum ama başka şey baktığım için atlamışım. Bu arada Studio 4C nin hazırladığı animeleri de seyredin. Çok başarılı yapımlar. Wizzu BT sayfası [signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 03 Ekim 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 emule da bulup indirmistim wizzu nun kileri daha once o bahsettigim fanmade ler cikti ki 6 + extra episodelar total 560 mb ?!? yinede indirim dedim postlari okuduktan sonra ama seed yok :( (edit : hatta bunu gordum simdi "this is NOT anime this is just few shorts made for manga fans with no real connection to the orginal manga except artwork if you expect anythig more than that you will be disapointed" [Bu mesaj cakeonroof tarafından 03 Ekim 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Boxtorrent'ta This anime is based on a comic serialized in "Monthly Afternoon" magazine. The DVD contains all 6 episodes, optional English subtitles is included. yazıyo, ama bi de kendim indirip bakayım bari iyice rezil olmadan[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 03 Ekim 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bi kac yanlis bilgi dogrultusunda kendimi kandiriorum ben sanirim bu kisa 6 log+extra disinda baska bisi yok ortamda dvd de muhtemelen bunlari icerior fakat kafami karistiran ortada yayinlanmis bi dvd birde fanmadelerin olmasi..kymophobia gelsinde solesin ondakiler hangileriymis acaba .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Söyleyeyim hemen; İlk 6 bölüm Log 1 - 6. Orjinal seri yani... Sonra da S1 Collapsed Data var. Hiçbirisi FanMade değil =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bolumler ortalama 6 dk mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=blame&do.search.x=0&do.search.y=0 Kaçar dakika oldukları yazıyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 eet fanmade die bisi yok yayinlanan dvd bunlari iceriyor..para yatirilmamis reklam amacli 6 (+1) kisa amator log fanmade soylentisi yaratmis.bu serilerden gorunen ise daha fazla zaman ve cok daha fazla para harcanarak mukemmel bi sci-fi yaratilabilecegi.ilgilenenler varsa mangasini edinip okusunlar, bahsi gecen loglar hicbi acidan doyurucu degil. mangayi indirmek icin; http://www.animelab.com/anime.manga/bittorrent/download/188.torrent http://www.animeyume.org/download.php/torrents/15042/15042.torrent yada http://www.omanga.net/?cid=b_blame direct link fakat broken su an burda tum volumeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 omanga'da lisanslı mangalar host edilmiyor zaten. Linkler kırık değil yani, artık devre dışı =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 6 + 1 log'un piyasa amaçlı olduğuna inanmıyorum , öyle olsaydı yapımcılar DVD piyasaya çıktığı günlerde fansub'unu durdurmaya çalışırlardı ama nedense durdurmadılar.Blame! (ve Noise!) ile bir zamanlar (3 yıl önce bu zamanlar) fena halde kafayı bozmuş ve daha yeni yeni rehabilitasyon sürecinde biri olarak kısa metraj bu log'ların sadece ve sadece Blame!'ye aşırı şekilde bağlanmış insanlara Safeguard'ların dünyasını göstermek için hazırlanmış olduğunu söyleyebilirim.Birileri çıkıp da "niye kısa metraj , 4-5 dakikadan fazlasına güçleri mi yetmiyor?" diyebilir , ben sadece Blame!'yi adam gibi okuyup bitirin ve bu tarz bir yapımın hala Anime'ye aktarılabileceğine inanıyorsanız beri gelin derim.Tsutomu Nihei , Stephen King'in Kara Kule'nni 7 kitabında yaptığının toplamının ötesinde düzeyde o kadar tedirgin edici ve çılgınlığın ötesinde zeki bir öykü hazırladı ve bu öykünün sınırları o kadar genişledi ki belki daha önce de söylemiş olabilirim , kendi yarattığı öykü bir noktadan sonra artık kendi zekasıyla oynar noktaya geldiği için sonlara doğru kendi yaratıcısı tarafından bilerek sonlandırıldı : Yanisi... Blame! manga'nın tüm kalıplarının ötesinde ve manganın tüm üst sınırlarını zorlayan bir yapım , haliyle asla TV serisi yapıl(a)mayacak Manga'larının başında geliyor (Blade of Immortal da aynı nedenden hakeza) Sonlara yaklaşırken aynı yazı altında başka bir Manga ile karşılaştırmayı bırakın , GANTZ ve Blade of Immortal dışında bir Manga'nın isminin yan yana kullanılması bence Blame!'ye de hakarettir onun yaratıcısı Tsutomu Nihei'ye de... Sonuç olarak : Feci derecede Otaku'ca olacak ama kanımca Blame! Manga sanatının en kutsal ve dokunulmaz yapı taşlarındandır , öyle düşünülmeli ve değerlendirilmelidir. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 09 Ekim 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 katiliorum fakat her yapitin reklam gereksinimi vardir ki bu piyasa olduu anlamina gelmez..suraya bakip ne denli nihei faniyim gorunuz .p blame! anime olarakta sunulabilir aynen bu kisa loglarda calisilmis sadece mangayi okumus hikayeyi bilen ve bu denli kafa karistirici dumur edici ogelerle dolu 30x6(misal) oav da yapilabilirdi 2 ses sanatcisi yerine fazlasi olur basit concept art yerine daha detayli uzerinde calisilmis bi netsphere sunulabilirdi .. yani daha daha yapilabilirliklerle dolu onlarca sey yazilabilir tam anlamiyla hikayenin yansitilmasi kaygisi icermiorum zaten..ben sadece duygusal yaklasmak yerine objektif olarak gercekten bu kisa yapitlarin tatmin etmedigini belirttim muhtemelen cok fazla sey bekledigim icin..arti manganin bitirilmesi sanirim birazda montlhy afternoon baskisi ve dier projeler yuzunden oldu ki devam ediceni solemisti bi ropartajda nihei..nitekim net sphere engineer ile yeni bi macera basladi.ve feci derecede Otaku'ca degil , blame! gercekten manga sanatinin en kutsal ve esi benzeri olmayan yapitasi..yaklasik 2 sene oldu bu dunya ile tanisali ve gerek icerdigi sanat gerekse hikaye ve kurgu acisindan baska herhangi bi yapitla kiyaslayamadigim tek manga..nihei ve eserlerine bu kadar ilgi duyan ve derin yaklasan birini gormek sevindirdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar