Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her zamanki gibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cypher da girdiğim en iyi clandı.yine türklerden oluşuyodu ve hiç bir sorun yoktu.lider daj4vu 2 haftalık clandaki herkese ihtiyacı olan itemi verdi ve bunların hiçbirini tanımadan sadece güvendi ama noldu +8 shardını +raptorunu alan clandan çıktı ve clan şuanda dağılma aşamasında yani çoğu kişi bu oyunu arkadaşlık güven ve mertlik içinde oynamıyo domuzdan ne koparırsam kar mantığı var[signature][hline]Name: ALSHARO
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl: 6x
Np: 4xxxx
Clan: BlackCats
Server: Cypher
Mesaj tarihi:
ya adam sadece bana chitin +7 set +7 scorpion +9 earring belt keküri falan bunları verdi düşün yani +8 shardlar +8 raptorlar +8 mirageler hepsini dağıttı 2 tane full shell adam yaptı ama millet sattı gitii[signature][hline]Name: ALSHARO
Mesaj tarihi:
ya dej4vu nun kasa charları var 1 2 tane onlr blocklanmış galiba adam dediki belli bi süre item veremicem bi baktım millet tek tek çıkıyo herşey item içinmiş[signature][hline]Name: ALSHARO
Mesaj tarihi:
said:
DioNea, 08 Ekim 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
cypher da girdiğim en iyi clandı.yine türklerden oluşuyodu ve hiç bir sorun yoktu.lider daj4vu 2 haftalık clandaki herkese ihtiyacı olan itemi verdi ve bunların hiçbirini tanımadan sadece güvendi ama noldu +8 shardını +raptorunu alan clandan çıktı ve clan şuanda dağılma aşamasında yani çoğu kişi bu oyunu arkadaşlık güven ve mertlik içinde oynamıyo domuzdan ne koparırsam kar mantığı var

....[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 23k+
Server : Ares

[Bu mesaj zzz tarafından 08 Ekim 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zzz benim clanınım hepsi türk olsun hep birbirimizin arkasında olalım herşeyden sonra ben yinede bi türk clanında olmak isterdim.
ama bu olay nie oldu hala anlamıyom bunun ismi nankörlük ya[signature][hline]Name: ALSHARO
  • Yeni Oluştur...