Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lynyrd Skynyrd

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayret ettim daha lynyrd ile ilgili bir başlık açılmamış bari ben açiyim

1968 yılında alabama'da kurulan southern-rock grubudur, grup ismini beden hocalarından almıştır (kıl oldukları bi hocaymış:)) grupta 3tane gitarist abimiz vardır; sololarıyla bizi coştururlar hatta efsanevi freebird şarkılarıyla nirvana'ya ulaştırırlar adamı :) 1977 yılının ocak ayında san francisco'ya konsere giderken uçakları düşüyor vokalist ronnie vanzant, gitarist steve gaines back vocalist ölüyor (işin enteresanı florida'da freebird isimli bir havayolu şirketi var)

albümleri:
Pronounced Leh-nerd Skin-nerd
Second Helping
Nuthin' Fancy
Gimme Back My Bullets
One More From The Road
Street Survivors
Skynyrd's First and Last
Legend
Southern By The Grace of God
1991(heryerde böyle geçiyo, eMule'den de bu isimle geldi)
The Last Rebel
Endangered Species
Twenty
Edge of Forever
Christmas Time Again
Vicious Cycle (lynyrd'i sevmeyen ablam bile dead man walkin' şarkısına hasta oldu :))
Thyrty (ilk albümden otuzuncu yıl sonrası hesabı bir best-of)
Lynyrd Skynyrd Lyve

bu grubu dinlemek isteyenler için şarkı tavsiyesinde sıra

sweet home alabama, freebird, dead man walkin', o.r.r., gimme back my bullets, call me the breeze, the ballad of curtis lowe

dinleyin dinletin çok güzel gruptur

ofişiyıl sitesi www.lynyrdskynyrd.com[signature][hline]karnım aççç!
Mesaj tarihi:
bbc.com un futbol bölümünde 606 adlı forum programı var.burası gibi. oraya bu rock grubunu rumuz olarak kullanan bir türk girerdi, onu hatırladım birden. hala giriyor mu bilemiyorum, epeydir girmiyorum çünkü oraya..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
somebody şu söylediğini konuyla bağlayacaksın umarım en kısa zamanda ?!? :D

(edit::D)

[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 24 Haziran 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ah Thalion Ah diyesim geldi
O çok sever[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Mesaj tarihi:
big wheels keep on turning..........[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani / gizli ninja

Wen[Black Sabbath] Burning Legion
Mesaj tarihi:
bi kaç şarkı daha öneriyim
maksat grup kaybolmasın aralarda (güzel şarkılar ama :))

the needle and the spoon
saturday night special
bring it on
workin' for mca
tuesday's gone (o kadar sevmem bu şarkıyı ama metallica kavırlamıştı)
things goin' on[signature][hline]karnım aççç!
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
son zamanlarda zztop dinleyip bu tarzi seven ben shuffle sweet homne alabama actigi zman iste bu dedm sevdigimi muzik budur hemen bi kosu areste ne varsa indirdim hakliydim gercekten sevdim bide eksisozlukte biseyler okudum grup hakkinda gercekten guzel bi grup[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
kasıp tüm albümlerini indirdim
gerçekten çok güzel grup ama asıl eleman ölmeden önceki şarkıları daha bi güzel[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
Mesaj tarihi:
alkollü her muhabbetimizin fiks konularındandır heleki fonda "sweet home alabama" çalarsa. "abi o kadar gereksiz adam nefes alırken işe bak b.k yoluna gitti adamlar..."
süper de bi fotoğrafları vardır tüm orkestraca da bulamadım gece gece yoksa koyacaktım.
neyse huzur içinde yatsınlar.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
  • Yeni Oluştur...