mutos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu oyunda goruntuler karısıyor. asus driverını kurunca duzeliyordu ama o da yuklenmiyor su anda. nvdia nın sitesinde en yeni patchi indiriyorum.ama onda da duzelecegini sanmıyorum.fx 5200 icin en iyi performansı gosteren driverı nedir?veya b&w ı duzgun oynayabilmem icin tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o karton genel sorunu , bende de gta oynarken birbirine giriyordu bazen , bende çözememiştim .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hmm eet malesef. asus da calısıyor ama b&w cok guzel ama sonra tekrar nvdia yı kurmak falan ugrastırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaşlar B&W 2 cıktımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 zgrw gta'nın 1.10 muydu neydi öyle bir update'i var onu kurunca nvidia kart problemi düzeliyordu haberin olsun :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İnatla Omega drivers. www.omegadrivers.net[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 61.77 versionunu yükleyince sorun düzeliyor çoğu oyunda.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hmm..bu omega gercekten iyimidir. kuruyum diosun yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 he bi de bole updatelerde en son surumu kurmak care getirmiyor mu ? :) simdi 61.77 den sonra bi versiyon daha var da onu mu indireyim diye dusunuyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Omegadriver'ı kurmak için önce nvidia nın orjinal detanatorünü tamamen kaldırman lazım. Zaten açıklaması kendi içinde var gerçi ama,önce normal olarak uninstal edip sonra detanator destroyer tarzı bi programla tamamen nvidia yı kaldırıyorsun.Ondan sonra omega yı kuruyorsun.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bu arada windows me kullanıyorsan ondan da olabilir, ben me kullanırken ne detonatorle ne de omegayla birkaç oyunda(morrowind, gta vice city, black and white...) oluşan sorunları düzeltememiştim.[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar