LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 02:27 tarihinde demiş ki: sus sen bi kopruye kadar git gel bakim ne var orda hadi koş.. aman pardon dogru yaf yanlış oldu dimi... kusura bakma lord yada blood kızma ya.. geyik işte..hahahha bak gülelim eglenelim.. Hooops dikkatli ol geyik yapıyoz ama kölede yapıyoruz arada.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Aha :D blöd :D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Sizi şöyle alalım:D bişi annamadım kızıl köpek açıklasana malum gece kafa ii çalışmıyo haliyle[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Jasmin geyik garbage da biz burda ince konulara deiniyoruzz[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ewt bencede sonunda komple ban yiycez.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: jasminoz, 08 Ekim 2005 02:29 tarihinde demiş ki: noolur yapma beni köle.. Yapacam yapacam hepşiinizi köle yapacam tek tek......[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: said: jasminoz, 08 Ekim 2005 02:29 tarihinde demiş ki: noolur yapma beni köle.. Yapacam yapacam hepşiinizi köle yapacam tek tek...... öeh daraldım[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok ince[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 02:29 tarihinde demiş ki: said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Sizi şöyle alalım:D bişi annamadım kızıl köpek açıklasana malum gece kafa ii çalışmıyo haliyle burda bizim asl pls muhabbet köşemiz varda.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: ewt bencede sonunda komple ban yiycez. Abi engelleriz meak etme, bu sitenin yapıcısı benim ananemin kardeşinin üçüncü kuşaktan torunun teyzesinin abisi, yakın akrabayız yani![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o kadar ince ki ben göremiyorum konuyu..[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 abi inceldiği yerden kopsun ozmn.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:33 tarihinde demiş ki: abi inceldiği yerden kopsun ozmn. :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: ReDDoG, 08 Ekim 2005 02:33 tarihinde demiş ki: abi inceldiği yerden kopsun ozmn. hayır kopmasın kalınlaştırırız biz![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 seldom imza ? oha yane nası ??[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seldom imza ? oha yane nası ?? Anlamadım yav?[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 LüKonu garbagelik oldu yaw![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 garbıç rulaz:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 02:35 tarihinde demiş ki: LüKonu garbagelik oldu yaw! Bütün suçlu kim hepimiz biliorus :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Nese madem aramızda moderatör yok, en yetkili kişi olaraktan bu bölümü garbage bölümü yapıyom! İsa bizi kutsasın![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bide sölüyo utanmadan :Dz[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 02:37 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 02:35 tarihinde demiş ki: LüKonu garbagelik oldu yaw! Bütün suçlu kim hepimiz biliorus :P Nayır hepsi yalan ben yapmadım onları nayyıııııııııır![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sen deil ya[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :-))))))[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki: sen deil ya KİM? söle onu döveyim banlayayım![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar